MTB in Zeist huren?

MTB in Zeist huren?

Alleen Banierhuis in Zeist verhuurt Cannondale mountainbikes. Ons filiaal in Zeist ligt vlak bij het MTB-parcours op de Utrechtse Heuvelrug. Je rijdt simpelweg naar ons filiaal in het winkelcentrum Kerckebosch in Zeist en parkeert daar je auto of fiets en stapt bij ons op.

Je rijdt de Prinses Marijkelaan uit met een van onderstaande MTB's (200 m) en je bent op de route.

Cannondale Cujo 300Cannondale Beast of the East 300

Je krijgt van ons, voor een ochtend of middag, een Canondale 'Cujo', of een Cannondale 'Beast of the East' mee, compleet met helm + verplicht MTB-vignet en waant jezelf een paar uur Mathieu Van der Poel, in training voor de aankomende Olympische Spelen. We weten zeker dat deze alleskunner ook hier hoge ogen gaat gooien. De pedalen op deze fietsen bieden aan de ene zijde een stabiel platform met veel grip waar je met de gewone schoen veilig op kan staan. De andere zijde heeft het betrouwbare SPD-kliksysteem.

Nog wat extra vignetten scoren voor die tijd? Bestel ze dan online. Lekker makkelijk. Natuurlijk zijn ze ook bij de vesting in Zeist te verkrijgen.

We verhuren vanaf 9:30 tot 13:00 of vanaf 13:30 tot 17:00 (zaterdag tot 16:30). Wij verhuren mountainbikes voor mensen met een lichaamslengte vanaf 155cm.

Op Zondag en Woensdag is er geen verhuur mogelijk! 

Reserveren alleen via de mail: ban5@banierhuis.nl   

De Prijs per dagdeel ('s morgens of 's middags) is €25.  Op al onze verhuur zijn de BOVAG verhuurvoorwaarden van toepassing. Deze Algemene Voorwaarden van BOVAG Fietsbedrijven zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond en de ANWB in het kader van de SER Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg (CZ) en geldt per 1 mei 2016. Je kunt ze hier nalezen.

De route: Het is een technische route met veel bochten en korte venijnige klimmetjes. De route gaat voor het grootste deel over nieuw aangelegde singletracks.
De singletracks zijn technisch uitdagend en behoorlijk zwaar. Het gaat continu heen-en-weer en op-en-neer, slingerend tussen bomen door en over heuveltjes heen. De van nature aanwezige hoogteverschillen (stuifduinen) zijn maximaal benut en hier en daar zijn ook extra springheuvels aangelegd.

Delen met mul zand maken het bij droog weer extra zwaar. In het meest zuidwestelijke en noordoostelijke deel vind je wat rechte stukken om even op adem te kunnen komen.

LET OP: Een gedeelte van de track wordt gedeeld met de route Austerlitz. De splitsing staat duidelijk aangegeven. Volg de rode bordjes voor Zeist; paarse voor Austerlitz.

We zijn bij terugkomst benieuwd wat je van de rit vond in Zeist en of je de combi Zeist/Austerlitz gereden hebt of het gelaten hebt bij alleen Zeist. Wat we direct geloven is dat je met respect voor de MVDP een super rit beleeft en hebt ervaren dat het weer nooit te gek kan zijn om te gaan mountainbiken op de geweldige omgeving van de Utrechtse Heuvelrug.