Over ons

Wij zijn Banierhuis.nl

Wij zijn: Anjanie, Anne, Arjan, Bart, Bas, nog een Bas, en nog een, Berry, Cem, Damian, nog een Damian, Daniel, Dave, Ebrahim, Frederick, Harry, Hasan, Hay, Henk, Henk-Jan, Henri, Hidde, Jan, nog een Jan, Jan Willem, Jeroen, Johan, Joost, Jordy, Kees, Lida, Maarten, Marcel, Martijn, Nick, Nico, Niek, Nikos, Patrick, Paul, Peter, Petra, Pieter, Reza, Rick, Rik, Robert, Ruud, Sem, Siem, Sjoerd, Sven, Theo, Tim, Twan, Wessel, nog een Wessel, Wiebe, William, Yussif…. Samen zijn wij met veel passie bezig met alles wat nodig is om onze klanten lekker te laten fietsen.

Met onze 7 vestigingen en deze webwinkel in de regio Utrecht zijn wij de grootste fietsspecialist van midden Nederland en staan we met al onze passie voor vertrouwen en fietsplezier voor je klaar.

Waarom een webwinkel

De wereld blijft veranderen en na 85 jaar bestaan, een fietsfabriek en 7 winkels in de regio Midden-Nederland te hebben opgezet, zien wij grote mogelijkheden om de ‘optelling’ van die winkels groter te laten zijn dan ‘7’. Hoe je dat doet? Door een wereldwijde etalage te maken van alles wat wij te bieden hebben. Verkopen via internet is daarbij niet het enige doel.

Ons verschil zit ‘m in lenigheid…

Vast ja, 85 jaar en lenigheid....

Ja! … onze mix van de verschillende generaties met vakman/vrouw-schap en de passie voor fietsen, geven ons een voorsprong die niet makkelijk in te halen is en ons zeker niet uit balans brengt.

Waar zitten we

Wij zijn dus niet virtueel, we bestaan echt. En dat doen wij vanuit ons filiaal in Nieuwegein. Alle onlineprocessen over de verschillende locaties worden vanuit dit punt gevolgd. Bij alle aankopen kan je dus ook eerst een proefrit maken vanuit één van onze filialen. Daarna kan je in je eigen tijd een keus maken en jouw fiets bestellen via internet.

Waarom deze webwinkel

Waarom onze webwinkel is eigenlijk heel simpel uitgelegd. Uiteindelijk is een fiets een gebruiksvoorwerp en heeft daardoor onderhoud nodig en soms een reparatie. Daarom bieden wij service bij de aankoop van jouw fiets. Dat is nou net die lenigheid die wij inzetten en binnen één werkdag, te zorgen dat jij je fiets weer terug hebt.

Lukt dat door omstandigheden niet, dan krijg je een leenfiets voor zolang het nodig is.

Dat doen wij op 8 plekken tegelijk en daarmee worden wij koninklijk, daar dromen wij van.