Cube

Cube

Cube fietsen staan bekend als sportief, kwalitatief hoogstaand, maar toch goed betaalbaar. Is dit nog niet genoeg voor jou? Wat dacht je dan van de combinatie tussen duurzaamheid, lange fabrieksgaranties en de eersteklas designs…
Lees meer
Filteren op
Type Fiets
Type frame
Merk
more... less
Maat
more... less
Wielmaat (inch)
Aantal versnellingen
Prijs
Kleur
more... less
Filter
Zoek in de blog

Er zijn 93 producten.

Overzicht van 1-24 of 93 item(s)

Cube Acid 200

Prijs € 349,00

MET €159 SERVICE CHEQUE BRONS CADEAU

Overzicht van 1-24 of 93 item(s)
Cube

Alle soorten Cube fietsen

Cube fietsen staan bekend als sportief, kwalitatief hoogstaand, maar toch goed betaalbaar. Is dit nog niet genoeg voor jou? Wat dacht je dan van de combinatie tussen duurzaamheid, lange fabrieksgaranties en de eersteklas designs… Cube heeft heel wat te bieden! Banierhuis is erkend Cube fiets dealer en heeft veel modellen op voorraad. Van uitermate sportieve mountainbikes en racefietsen tot stadsfietsen met een sportievere insteek of zelfs elektrische fietsen. Met Cube fietsen kan je alle kanten op!

De hoge kwaliteit van Cube fietsen

Cube fietsen staan garant voor jarenlang fietsplezier, zonder zorgen. En zeker niet zonder reden… Cube heeft in Beieren namelijk een speciaal intern innovatiecentrum waar zij hun fietsen tot in het kleinste detail kunnen testen. En dat gebeurt ook… Dag in, dag uit. Bovendien heeft Cube een nauwe samenwerking met de Technische Universiteit van München, waar de fietsen aan extreme omstandigheden worden blootgesteld en de technologische vooruitgang sneller gaat dan ooit tevoren. Niet voor niets komt Cube consequent goed uit de testen wat betreft kwaliteit en technologisch vernuft!

Cube fietsen modellen

Cube fietsen zijn er in allerlei modellen en uitvoeringen, maar hebben altijd een sportief karakter. Toen de Duitse fietsgigant begin jaren 90 begon aan hun fietsavontuur, maakten zij veel naam met het ontwikkelen van hoogstaande mountainbikes en racefietsen. Dat doen zij overigens nog steeds: veel kwaliteit voor een goede prijs. Dat zie je wel aan de mountainbike modellen zoals de Aim Pro, Analog en de Attention.

Ga je liever racen op de weg in plaats van in het bos? Kijk dan eens naar de Cube Attain modellen. Deze racefietsen zijn zowel voor dames als heren verkrijgbaar. En ben je wel van het racen, maar liever naar je werk, de stad of naar de kroeg? Dan is het hybride model – de Hyde Pro – misschien wel wat voor jou!

Weet je het nog niet helemaal zeker? Logisch, kom dan gerust eens langs bij een van onze fietsenwinkels in de omgeving van Utrecht. Voor advies van een expert of natuurlijk voor het maken van een proefrit.

De historie van Cube

Cube is een Zuid-Duitse fietsfabrikant en produceerde haar eerste fietsen in het jaar 1993. In het begin nog erg kleinschalig… Maar al snel ontdekte het grote publiek de kwaliteit van Cube’s racefietsen en mountainbikes. Nu is het Beierse bedrijf uitgegroeid tot een internationale grootmacht met een bedrijfsoppervlakte van ruim 20.000 m². Sinds enkele jaren produceert Cube bovendien ook stadsfietsen, hybride fietsen en trekking fietsen, inclusief de elektrische varianten daarvan. Stuk voor stuk ontworpen en geproduceerd met een sportieve inslag. Banierhuis heeft als erkend Cube dealer een mooi aanbod Cube fietsen voor je samengesteld.

info.png Informatie over framemaat bepalen >