Cube racefietsen

Cube racefietsen

Cube racefietsen zijn in verschillende gradaties verkrijgbaar, voor zowel beginnende als meer ervaren wielrenners.
Lees meer

Er zijn 34 producten.

Overzicht van 1-24 of 34 item(s)
Cube Attain
Korting
-€ 100,00

Cube Attain

Normale prijs € 899,00 Prijs € 799,00

SUPERDEAL. OP is OP

Cube Nuroad C62 SL kopen bij Banierhuis, de grootste Fietsenwinkel in Utrecht.
Korting
-€ 700,00

Cube Nuroad C62 SL

Normale prijs € 3.199,00 Prijs € 2.499,00

SUPERDEAL. OP is OP

Overzicht van 1-24 of 34 item(s)
Cube racefietsen

Alle type Cube racefietsen

Een Cube racefiets stelt echter nooit teleur, want de kwaliteit van het frame en de gemonteerde groepen staan garant voor velen duizenden kilometers fietsplezier. Je bent altijd welkom om een proefrit te maken bij onze fietsenwinkels in Utrecht. Cube racefietsen Ben jij een echte snelheidsduivel die ervan houdt om ‘zomaar’ een paar uur achter elkaar te gaan fietsen? Racen over de weg, kilometers ‘vreten’ en tot het uiterste gaan doe jij gewoon voor de lol. En al helemaal met een

Cube racefiets

Genietend van de vele landschappen die voorbijkomen, de verschillende terreinen met stuk voor stuk z’n eigen uitdagingen en natuurlijk de heerlijke rijeigenschappen van jouw Cube racefiets… Want dat je van een Cube racefiets gaat genieten staat buiten kijf. Zeker wanneer je ziet wat je allemaal krijgt voor de prijs. Cube racefietsen zijn zeer compleet en kwalitatief van een hoogstaand niveau.

Cube Attain

Zoek jij naar een betaalbare oplossing om lange ritten op jouw racefiets zo aangenaam mogelijk te maken? Dan is de kans groot dat je met deze Cube racefiets gaat vinden wat je zoekt. Het aluminium frame is stijf, doch wendbaar en is voorzien van een carbon voorvork. Ook wat langere ritten worden een genot dankzij het Natural Fit Nuance Race zadel. Al met al is het een perfecte fiets om je eerste fietskilometers als wielrenner mee te maken.

Cube Attain Pro Disc

Een goede en complete racefiets hoeft niet duur te zijn. Dat blijkt wel uit de Cube Attain Pro Disc! Het valt direct op dat er veel aandacht is besteed aan de looks van deze schitterende Cube racefiets. De hoge velgen en het mooie design van het frame springen direct in het oog. Of wat te denken van de schijfremmen en voorvork van carbon. 18 versnellingen lijkt misschien niet veel, maar is meer dan genoeg om ieder terrein de baas te zijn.

Cube Attain SL

Als je al wat langer de racefietsen van Cube aan het volgen bent, dan weet je ongetwijfeld dat de Cube Attain een model is dat al jaren meegaat en ieder jaar beter wordt. Voor een prijs van om en nabij de 1000 euro is dit model een echte must-have te noemen. Compleet uitgerust met een Shimano 105 schakelgroep, een lichtgewicht aluminium frame en kabels die weggewerkt zijn in de buizen. Een prachtige fiets voor wielrenners die net iets meer willen!

Cube racefietsen bij Banierhuis

Ben jij enthousiast geworden over een Cube racefiets uit ons assortiment? Dan kun je deze natuurlijk direct bestellen in onze webshop, maar je kunt er ook eerst een proefrit op komen maken. Maak hiervoor gerust een afspraak, dan helpen we je graag verder met de perfecte afstelling, zodat je een lekker eindje kan gaan fietsen. Een afspraak is zo gemaakt via onze webshop. Tot snel!

info.png Informatie over framemaat bepalen >