Focus fietsen - Banierhuis Focus fietsdealer

Focus

Lees meer

Filteren op

Type fiets:
meer... Minder
Frametype:
meer... Minder
Merk:
meer... Minder
Maat:
meer... Minder
Wielmaat (inch):
meer... Minder
Aantal versnellingen:
meer... Minder
Prijs:
279 279
Kleur
meer... Minder
Kleur
autorenew

Er is 1 product

Overzicht van 1-1 of 1 item(s)
Overzicht van 1-1 of 1 item(s)
Focus

Focus fietsen

Focus is een Duits fietsenmerk. Kernpunten van het merk zijn kwaliteit en degelijkheid. Het merk zal nooit écht opvallen, maar staat wel altijd garant voor veel fietsplezier. Focus zal ook nooit verzaken op het gebied van kwaliteit. Daar wordt met een streng Duits oog voor gezorgd!

Banierhuis heeft mountainbikes en racefietsen, maar ook hybride en crosshybride fietsen van Focus in haar assortiment. 

Vertegenwoordiging in de Tour de France

Dat het merk wel degelijk meedoet met de grote jongens, bewijzen ze wel door de deelname aan de Tour de France. In het jaar 2016 werd Romain Bardet tweede in het algemeen klassement op een Focus racefiets. Een bijzondere prestatie! Natuurlijk leert het merk wijze lessen tijdens zware beproevingen zoals die van de Tour de France. Deze wijze lessen worden jaar in, jaar uit, ingezet om de fietsen die zij uitbrengen nóg beter te maken. Kwaliteit staat echt op nummer 1!

Elektrische fietsen

Focus heeft ook een prachtig aanbod elektrische fietsen. Bijzonder zijn de elektrische mountainbikes.

Probeer het zelf uit!

Wij begrijpen dat jij jouw ideale Focus fiets vindt door een persoonlijk advies en door het maken van een proefrit. Dat is bij Banierhuis geen enkel probleem. In al onze vestigingen staan verschillende fietsen van Focus klaar voor een testrit! Kies van tevoren de fiets waar jij een proefrit op wilt maken en boek een proefrit. Natuurlijk staan er bij de vestigingen ook andere fietsen klaar voor een proefrit zodat je de verschillen goed kunt ervaren. Maak dus snel een afspraak.

info.png  Informatie over framemaat bepalen >