Overzicht van producten van fabrikant Bianchi

Bianchi fietsen 

Bij het merk Bianchi gaat het wielerhart sneller kloppen. Het Italiaanse Bianchi maakt prachtige racefietsen en mountainbikes. Ook het LottoNL-Jumbo team fietst op Bianchi’s. 

Bianchi fietsen


Het gevoel dat Italianen hebben voor stijl ... De passie voor het (wedstrijd)rijden ... Ze komen tezamen in het merk Bianchi. Ook Fausto Coppi en Marco Pantani waren fan van het wielermerk. Een veelgebruikte en kenmerkende kleur voor de fietsen is het zogenoemde Celeste (Bianchi-blauw). Het bekende blauw staat voor een kwaliteitsfiets die past bij iedere portemonnee. Dit zijn zowel racefietsen als mountainbikes. Het merk heeft zelfs een kinderfiets op de markt gebracht. Bianchi racefiets kopen?


Zoekt u een racefiets van het merk Bianchi? Banierhuis heeft een mooi aanbod Bianchi racefietsen in het assortiment. Zeer complete en luxere modellen zoals de Infinito, met Ultegra groep en carbon frame. Of zelfs de Bianchi Oltro, afgemonteerd met Dura-ace groep. Maar ook instapmodellen zoals de Bianchi Impulso met Shimano 105 en een aluminium frame. Instapmodellen voor heren koopt u al voor minder dan € 2000. De damesmodellen gaan zelfs voor minder dan € 1000 over de toonbank. Figuurlijk dan. Want als u een Bianchi racefiets in onze webshop bestelt, dan wordt deze gratis bij u thuisbezorgd. Bianchi mountainbikes


Ook met een mountainbike van Bianchi haalt u echte Italiaanse kwaliteit in huis. Kwaliteit die zich in de afgelopen 120 jaar verder en verder heeft verbeterd. Dat is nogal wat voor een fietsenmerk. Het merk begon al in 1885 met het produceren van fietsen in Milaan. Bianchi mountainbikes zijn er zowel voor professionals als voor recreanten. De Duel en Kuma modellen zijn prijstechnisch gezien erg interessant. Mountainbikers met meer ervaring of een grotere portemonnee zullen eerder uitkomen bij een Bianchi Jab. Probeer ‘m eerst uit


Als u een mooie Bianchi racefiets of mountainbike heeft gezien, wilt u deze natuurlijk eerst – en het liefst zo snel mogelijk – uitproberen. Om zeker te weten dat u een testrit kunt gaan maken op de fiets die u het allermooist vindt, is het raadzaam om een proefrit te reserveren. Dit kunt u eenvoudig en snel via onze webshop doen. Zien we u snel bij een van onze vestigingen in de omgeving van Utrecht? Onze experts staan voor u klaar!


Meer
Toont 1 - 4 van de 4 items
Korting
- € 800,00

€ 2.099,00 € 1.299,00
Volledig rijklaar geleverde fiets
Toevoegen aan vergelijking
Korting
- € 1.500,00

€ 3.799,00 € 2.299,00
Volledig rijklaar geleverde fiets
Toevoegen aan vergelijking
Korting
- € 2.000,00

€ 3.799,00 € 1.799,00
Volledig rijklaar geleverde fiets
Toevoegen aan vergelijking
Reparaties
Maak direct een afspraak in onze werkplaats
Korting
- € 1.350,00

€ 3.349,00 € 1.999,00
Volledig rijklaar geleverde fiets
Toevoegen aan vergelijking
Toont 1 - 4 van de 4 items