MVO

Stichting Manna voor Roemenië | Banierhuis MVO

Het bedrijf Banierhuis is niet alleen bezig met werken, maar draagt ook de minder bedeelden in Roemenië meer dan een warm hart toe! Het project Manna voor Roemenië wordt geleid door de eigenaar, Kees den Hertog, en leidt naar een mooiere toekomst voor de bevolking daar. Het doel van dit project is dat de mensen weer aan het werk kunnen, hun leven weer kunnen opbouwen en minder of wellicht geheel onafhankelijk van de overheid worden. Het is in dit geval niet meer alleen "de handen ophouden", maar vooral "de handen uit de mouwen steken". Dus de mouwen worden letterlijk opgestroopt om zo brood op de plank te krijgen zonder overheidssteun

Banier Biciclette

Met onze inruilacties verzamelen wij fietsen voor deze mensen. 3x per jaar gaat er een groot transport met al deze inruilfietsen naar Roemenië. De fietsen worden in Roemenië helemaal opgeknapt en ter plaatse verkocht. In Roemenië heet de winkel "Banier Biciclette" en de opbrengst komt geheel ten gunste van de straatkinderen. Vanuit dit project worden ook gehandicaptenhuizen, ziekenhuizen en psychiatrische ziekenhuizen bezocht. Hier worden voedselpakketten en 'Manna' = 'Brood' gebracht, in zowel geestelijk als praktisch oogpunt. Ook wordt er veel aandacht besteed aan het uitdelen van het Evangelie. Er moet ook bij deze mensen duidelijk worden dat er meer is dan alleen maar zorgen en verdriet.

Banier BicicletteBanier BiciletteBanier Biciclette

 

Ben je enthousiast geraakt over dit project, dan kun je ook een vrijwillige bijdrage leveren. Dit kan t.a.v. "Stichting Manna voor Roemenië", rekeningnummer IBAN NL83 RABO 039 46 07 074.

Wil je meer informatie over dit project? Bel dan naar Kees den Hertog, telefoonnummer 030 - 223 99 38 of stuur een mailtje naar mannavoorroemenie@gmail.com. Kijk ook eens op de website Manna voor Roemenie of like ons op Facebook.