Oma fietsen

De omafiets leent zich ideaal voor de kleine stukjes naar de stad, school of vrienden. Omafietsen kenmerken zich door comfort, robuustheid en de unieke look van het stuur samen met de gesloten kettingkast. Een echte classic voor jong en oud!

Lees meer >

Jouw gekozen filters

Onze filialen

Klantenservice

Klantverhalen
Banierhuis hielp mij aan een super strak sturende, comfortabele racefiets. Een fantastische ervaring!
- Marcelo van den Akker
Vind 1 van de 8 winkels van Banierhuis
Vind je winkelContact
#WinkelAdresAfstand
Oma fietsen

Van omafietsen zijn er een heleboel gemaakt. Er rijden er ook nog een heleboel rond. Het zou dan ook goed kunnen dat je ooit op een omafiets heeft gereden ... Of er nog steeds een heeft. Alleen al van dit type fiets rijden er in Nederland miljoenen rond. Het is dan ook niet gek dat er veel tweedehands omafietsen in omloop zijn. 

Tweedehands omafiets kopen?

Ben jij op zoek naar een gebruikte omafiets? En ben je op zoek naar een omafiets zonder mankementen? Bekijk dan het aanbod van Banierhuis. Alle fietsen die bij ons als occasion worden aangeboden zijn gecheckt door onze experts. Zo ben je zeker van een fiets die voldoet aan alle veiligheidseisen. 

Mooi model gezien? Bestel direct of probeer ‘m uit!

Regelmatig verschijnen er andere tweedehands omafietsen in onze webshop. Gebruikte omafietsen zijn erg populair en blijven dan ook nooit lang in onze winkels staan. Houd deze pagina daarom met enige regelmaat in de gaten. Zo weet je zeker dat er niet één tweedehands omafiets aan jou voorbijgaat. Als je een mooie omafiets gezien heeft kun je deze natuurlijk direct bestellen via onze webshop. Maar je kunt er ook eerst een proefrit op komen maken bij een van onze vestigingen in de omgeving van Utrecht.

info.png  Informatie over framemaat bepalen >