Over ons

Wij zijn Banierhuis.nl

Wij zijn Banierhuis; één team van ruim 45 medewerkers verspreid over 7 verstigingen. Samen zijn we met veel passie bezig met alles wat nodig is om onze klanten lekker te laten fietsen.

Met onze 7 vestigingen en deze webwinkel in de regio Utrecht zijn we de grootste fietsspecialist van midden Nederland en staan we met al onze passie voor vertrouwen en fietsplezier voor je klaar.

Waarom een webwinkel

De wereld blijft veranderen en na 85 jaar bestaan, een fietsfabriek en 7 winkels in de regio Midden-Nederland te hebben opgezet, zien we grote mogelijkheden om de ‘optelling’ van die winkels groter te laten zijn dan ‘7’. Hoe je dat doet? Door een wereldwijde etalage te maken van alles wat we te bieden hebben. Verkopen via internet is daarbij niet het enige doel.

Ons verschil zit ‘m in lenigheid…

Vast ja, 85 jaar en lenigheid....

Banierhuis door de tijd heen

Ja! … onze mix van de verschillende generaties met vakman/vrouw-schap en de passie voor fietsen, geven ons een voorsprong die niet makkelijk in te halen is en ons zeker niet uit balans brengt.

Waar zitten we

We zijn dus niet virtueel, we bestaan echt. En dat doen we vanuit ons filiaal in Nieuwegein. Alle online processen over de verschillende locaties worden vanuit dit punt gevolgd. Bij alle aankopen kun je dus ook eerst een proefrit maken vanuit één van onze filialen. Daarna kun je in je eigen tijd een keus maken en je fiets bestellen via internet.

Waarom deze webwinkel

Waarom onze webwinkel is eigenlijk heel simpel uitgelegd. Uiteindelijk is een fiets een gebruiksvoorwerp en heeft daardoor onderhoud nodig en soms een reparatie. Daarom bieden we service bij de aankoop van je fiets. Dat is nou net die lenigheid die we inzetten en binnen één werkdag, te zorgen dat je je fiets weer terug hebt.

Lukt dat door omstandigheden niet, dan krijg je een leenfiets voor zolang het nodig is.

Dat doen we op 8 plekken tegelijk en daarmee worden we koninklijk, daar dromen we van.