Banierhuis Overvecht

Banierhuis Overvecht is gelegen in winkelcentrum Overvecht, pal tegen het grote parkeerterrein aan. In het filiaal heerst een open uitstraling: je loopt zo de werkplaats in via de winkel. De open uitstraling van het filiaal heeft misschien ook wel wat te maken met de medewerkers... Bas en zijn team zijn enthousiast, oprecht en houden echt van hun vak. In onze fietsenwinkel in Overvecht vind je bovendien een breed assortiment aan fietsen en accessoires, maar er worden vooral veel elektrische fietsen en transportfietsen uit het hogere segment verkocht. Een echte allround fietsenwinkel waar kwaliteit en service bovenaan staan!

Het assortiment fietsen in onze fietsenwinkel in Overvecht

E-bikes en transportfietsen staan er in dit filiaal net iets meer dan bijvoorbeeld stadsfietsen of sportieve fietsen. “Er is hier veel vraag naar fietsen voor woon-werkverkeer”, vertelt Bas. Stuk voor stuk zijn het fietsen van merken uit het hogere segment zoals Gazelle, Batavus en Cortina (E). Maar ook voor de sportievelingen onder ons is er genoeg te vinden in Overvecht. Natuurlijk is iedere fiets uit onze webshop ook te leveren in dit filiaal, bijvoorbeeld voor een proefrit. Bovendien worden er ook geregeld sportieve fietsen in de aanbieding gezet. Houd onze actiefietsen dus in de gaten voor de beste deals!  

Blije klanten die ons gebak komen brengen 

In onze fietsenwinkel in Overvecht heten Bas en zijn team je hartelijk welkom. Ze hebben allemaal een passie voor het vak als fietsenmaker en zijn het liefst dag en nacht aan sleutelen. Vooral Bas kan daar eigenlijk geen genoeg van krijgen. Met een lach vertelt hij: “ik hou echt van mijn werk! Ik hou ervan om mensen tevreden te maken. En ik vind fietsen maken bovendien echt heel leuk. Hoe lastig het probleem ook is, ik ga door tot het opgelost is”. Niet voor niets zijn ze al vanaf jonge leeftijd bezig met het sleutelen aan fietsen.

Team Banierhuis Overvecht - Bas - Frederic - Devin

De fietsenwinkel in Overvecht probeert de tijd voor mensen te nemen, maar reparaties wel snel en vakkundig uit te voeren. Deze goede service weten veel klanten erg te waarderen. Bas vult aan: “we krijgen zo nu en dan nog wel eens een lekker gebakje als dank voor de reparatie. Dan weet je dat klanten echt blij zijn. Dat maakt het nog leuker!” 

Snelle reparaties: vaste regel, geen uitzondering

Mensen die hun fiets snel gerepareerd willen hebben, kunnen dus prima terecht bij Banierhuis Overvecht. Bas zal er alles aan doen om je fiets zo snel mogelijk gerepareerd te krijgen. 

Service is een belangrijk onderdeel van Banierhuis

Banierhuis heeft als grote fietsenwinkel in Utrecht de reputatie als een bedrijf met een hoge service. Bij Banierhuis Overvecht is dat niet anders. Enkele voorbeelden lees je hieronder:

U-passen voor inwoners uit Utrecht geaccepteerd

Sommige inwoners van Utrecht hebben de beschikking over een U-pas. Deze pas accepteert onze vestiging in Overvecht ook. Neem gerust even contact op om te kijken wat er allemaal mogelijk is met je pas. 

Reparaties: snel en vakkundig 

Reparaties worden door Bas en team niet alleen snel, maar ook vakkundig uitgevoerd. Alleen met eersteklas onderdelen kunnen we garanderen dat je fiets er weer lange tijd tegenaan kan. Ken je onze snelle reparatieservice al? Breng je je fiets voor 10:00 uur ’s ochtends, dan streven we er naar dat hij dezelfde dag om 16:00 uur klaar is! 

Trainingen en certificaten

Als fietsenmaker is het belangrijk om continu op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen als het gaat om technieken en onderhoud. Daarom volgen Bas en team ieder jaar diverse trainingen en hebben ze alle certificaten op zak.

 Onderhoudsplannen

Iedere fiets die je bij Banierhuis (in de webshop of in de filialen) koopt, wordt geleverd inclusief een onderhoudsplan. Dit betekent dat je om de zoveel tijd je fiets een gratis onderhoudsbeurt mag laten geven. 

Openingstijden Banierhuis Overvecht
Maandag 8:30 - 18:00
Dinsdag 8:30 - 18:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 8:30 - 18:00
Vrijdag 8:30 - 18:00
Zaterdag 8:30 - 17:00
Zondag Gesloten

Kaart
close Banierhuis Overvecht banierhuis.nl 030-7607407 ban7@banierhuis.nl Seinedreef 110 3562 KT, Utrecht