Banierhuis Zeist

In deze gezellige fietsenwinkel in Zeist vind je alles voor elektrische fietsen. Jan-Willem (filiaalmanager), Khalil, Sven zijn hier het vaakst te vinden. Ze streven naar een snelle service en uitstekende kwaliteit. Natuurlijk doen ze dat voor alle type fietsen, maar ze onderscheiden zich echt door hun vakkennis en assortiment binnen het hogere segment (elektrische) fietsen. 

Een breed assortiment met speciale aandacht voor elektrische fietsen

In de omgeving van Zeist zijn veel fietsliefhebbers te vinden. Voor zowel de jongere als wat oudere generatie heeft dit filiaal een mooi assortiment merken uit het hogere segment beschikbaar. Stads-, tour- en Kinderfietsen voor mensen die zonder ondersteuning willen fietsen… Maar verwacht daarnaast ook een zeer groot assortiment met elektrische fietsen uit het hogere segment. Koga, Gazelle, Cannondale fietsen zijn er stuk voor stuk te vinden. Ideaal voor mensen die sportiviteit en gemak willen combineren.  

Het team van Banierhuis Zeist

Mocht je eens een bezoek brengen aan Banierhuis Zeist dan is de kans groot dat Jan-Willem, Khalil en Sven aan het werk zijn. Ze werken met veel passie voor het vak. “Ik ben op mijn twaalfde al begonnen als fietsenmaker. Eerst rondom huis, waar ik de fijne kneepjes van mijn vader leerde. Hij was ook fietsenmaker en leerde het op zijn beurt weer van mijn opa. Later heb ik er echt mijn vak van gemaakt. Ik kan wel echt zeggen dat onze vakkennis hoog is”, aldus Jan-Willem. 

“Wat ik belangrijk vind, is een combinatie van service, klantgerichtheid en kwaliteit!”

Natuurlijk beschikken zowel, Khalil en Sven  over alle certificaten die je mag verwachten, maar nog steeds spijkeren de fietsenmakers hun kennis regelmatig bij. Zo worden er ieder jaar diverse trainingen gevolgd. We staan je graag bij met raad en daad om je ideale fiets samen te stellen.  

Service is een belangrijk onderdeel van Banierhuis

Banierhuis heeft als grote fietsenwinkel in Utrecht de reputatie als bedrijf met een hoge service. Bij Banierhuis Zeist is dat niet anders. Enkele voorbeelden lees je hieronder: 

Snelle reparaties 

Een fiets met mankementen wil je zo snel mogelijk weer gemaakt hebben. Onze Banierhuis fietsenwinkel in Zeist voert reparaties binnen de kortste keren uit. 

Heel veel kennis van sportfietsen

De fietsenmakers van Banierhuis Zeist weten heel veel af van sportfietsen. Niet voor niets verhuren ze mountainbikes. Dat vergt veel kennis en kunde. Kennis die ze ook graag gebruiken om je nóg beter van dienst te zijn!

 Onderhoudsplannen

Iedere fiets die je bij Banierhuis (in de webshop of in de filialen) koopt, wordt geleverd inclusief een onderhoudsplan. Dit betekent dat je om de zoveel tijd je fiets een gratis onderhoudsbeurt mag laten geven. 

Openingstijden Banierhuis Zeist
Maandag 9:00 - 18:00
Dinsdag 9:00 - 18:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 9:00 - 18:00
Vrijdag 9:00 - 18:00
Zaterdag 9:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Kaart
close Banierhuis Zeist banierhuis.nl 030-7607405 ban5@banierhuis.nl Hoog Kanje 78 3708 DL, Zeist