Banierhuis Nieuwegein

Onze fietsenwinkel in Nieuwegein is een walhalla voor elektrische fietsfanaten. Ruim één derde van de winkel is gevuld met elektrische fietsen van Cannondale, Gazelle, Koga, Batavus, Sparta en Lifestyle. Maar natuurlijk denken we ook aan fietsliefhebbers die een stadsfiets, hybride of kinderfiets zoeken. Ons team van fietsexperts laat het je graag allemaal zien!

Walhalla voor liefhebbers van elektrische fietsen 

Aan de voorkant van onze winkel staan veel elektrische fietsen opgesteld. Het zijn er ruim 70 en binnen iedere prijsklasse hebben we wel iets staan. “Voor mensen die op zoek zijn naar de crème de la crème staan er fietsen van het merk Flyer”, vertelt Rik. “Maar ook voor de wat ouderen onder ons zijn er elektrische fietsen. Zo hebben we enkele varianten met een extra lage instap. Daarnaast staan er zelfs speciale elektrische fietsen met kleinere wielen voor mensen met een beperking”. 

“Kunnen helpen met een goed advies of een geslaagde reparatie dat maakt ons en onze klanten blij. En dat merk je ook aan de sfeer in onze winkel: het is er altijd gezellig!” 

Ook veel ‘andere’ fietsen

Natuurlijk is het niet alleen maar elektrisch dat de scepter zwaait in Nieuwegein… Wel houden ze er van snelheid, want achter in de winkel is een speciale sectie met alleen maar hybride fietsen. “Maar Banierhuis is een fietsenwinkel voor iedereen, van jong tot oud, groot of kleiner budget. Ook voor stadsfietsen, kinderfietsen, tweedehands fietsen en veel accessoires van diverse merken kun je bij ons terecht”. Kom gerust eens kijken en laat je adviseren door een van de enthousiaste fietsexperts! Er staan in totaal zo’n 220 fietsen in de winkel, dus er is keuze genoeg! 

Service vinden we ook belangrijk! 

Heb je een probleem met je huidige fiets? Of wil je een fiets snel én goed gerepareerd hebben? Dan moet je echt een kennismaken met onze experts. Als je je fiets ’s ochtends brengt, dan is deze in de middag al klaar. Of eerder… Maar dan sturen we gewoon even een SMS. 

Veel elektrische fietsen 

Ruim 70 van de beste merken

Ruim aanbod met 220 fietsen

220 fietsen op zo’n 450 m²

 Super snelle reparaties

In de ochtend brengen, ’s middags klaar

 Fiets- en onderhoudsplannen

Zekerheid voor bedrijven en particulieren

Openingstijden Banierhuis Nieuwegein
Maandag: 9:00 - 18:00
Dinsdag 9:00 - 18:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 9:00 - 18:00
Vrijdag 9:00 - 18:00
Zaterdag 9:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Kaart
close Banierhuis Nieuwegein banierhuis.nl 030-7607404 ban4@banierhuis.nl Nedereindseweg 17 3438 AA, Nieuwegein