Fietsenwinkel Vleuten - Banierhuis

Banierhuis Vleuten is een grote allround fietsenwinkel en heeft met een oppervlakte van zo'n 400 vierkante meter heel veel fietsplezier te bieden! Voor alles op het gebied van fietsen en fietsbenodigdheden kun je naar Vleuten komen. Elektrische fietsen en stadsfietsen, maar ook sportieve fietsen zijn er volop te vinden. En zoek je éxtra goede deals? Onze fietsenwinkel in Vleuten heeft regelmatig scherpe aanbiedingsfietsen staan. Maar natuurlijk zijn er ook áltijd genoeg tweedehands fietsen te koop. Zo weet je zeker dat je gaat slagen!

Het assortiment in onze fietsenwinkel in Vleuten

Onze fietsenwinkel in Vleuten heeft verschillende soorten fietsen. Stuk voor stuk passend binnen een gemiddeld budget. Jonge gezinnen kunnen prima bij ons terecht voor een fiets voor het hele gezin! Kinderfietsen van de merken Alpina, Loekie en Cortina of moederfietsen van Gazelle, Sparta of Batavus. Maar ook elektrische fietsen van Batavus, Gazelle en Sparta zijn onderdeel van ons assortiment. Kom gerust langs, wij geven je graag een uitgebreid en goed advies over jouw ideale fiets.

Speciale sportcorner met racefietsen en mountainbikes

Ben jij een echte sportieveling? Fiets jij het liefst vele tientallen of zelfs honderden kilometers? Ook dan kun je bij Banierhuis Vleuten heel goed terecht. In onze sportcorner staan veel mountainbikes en racefietsen klaar om getest te worden. Stuk voor stuk echte toppers van Cube, Cannondale en Merida. Onze fietsexpert Patrick helpt je graag verder met een advies op maat. 

Het team staat altijd voor jou klaar

Maak kennis met het team van onze fietsenwinkel in Vleuten! Deze fietsenmakers in hart en nieren kunnen jou goed op weg helpen met het vinden van een goede fiets. Maar ook als er iets mis is met jouw fiets, kunnen zij ‘m snel weer repareren. Dat is de snelservice van onze fietsenwinkel in Vleuten. 

Alle fietsenwinkels van Banierhuis in Utrecht hebben zowel een ruim assortiment als een hoogwaardige service bovenaan hun lijst staan. Zo ook in Vleuten!  

“Als mensen hun kapotte fiets ’s ochtends brengen, is die in de meeste gevallen in de middag al klaar. Of eerder! Wij laten dat altijd even weten in een SMS”, zegt Berry. “Dat is gewoon meedenken met de klant”. 

✓ Groot aanbod fietsen

400m² aan allround fietsplezier

✓ Snelle reparaties 

’s Ochtends brengen, ’s middags halen

✓ Aanbiedingen & 2ehands

Goede aanbiedingen: het hele jaar 

✓ Onderhoudsplannen

Onderhoudsbeurten bij iedere fiets

✓ Utrecht pas geaccepteerd

Wij accepteren de Utrecht Pas! 

Openingstijden Fietsenwinkel Vleuten - Banierhuis
Maandag 9:00 - 18:00
Dinsdag 8:00 - 18:00
Woensdag 9:00 - 18:00
Donderdag 9:00 - 18:00
Vrijdag 9:00 - 18:00
Vrijdagavond 18:30 - 21:00
Zaterdag 9:00 - 17:00
Zondag Gesloten

In de maanden januari, februari, november en december zijn wij gesloten op koopavond.

Fietsenwinkel Vleuten - Banierhuis
close Fietsenwinkel Vleuten - Banierhuis banierhuis.nl 030-6041177 ban1@banierhuis.nl Noordeburcht 18 3452 ME, Vleuten