Banierhuis Terwijde

We merken dat de vraag naar fietsen ieder jaar nog steeds groeit. Zeker in de wijken van Leidsche Rijn, waar veel gezinnen wonen. In Terwijde, tegenover het station, vind je onze grote fietsenwinkel. Deze biedt plaats aan zo’n 175 nieuwe en tweedehands fietsen. Stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit, maar toegankelijk voor iedereen. Bovendien zijn er veel accessoires te vinden. Kom gerust eens langs voor een proefrit, of voor een reparatie. Onze enthousiaste medewerkers staan klaar om je te helpen.

Alles voor het gezin: stadsfietsen en kinderfietsen

“Onze fietsenwinkel onderscheidt zich op het gebied van stadsfietsen. Zoek je een elektrische, hybride of gewone stadsfiets, of wil je uit veel transportfietsen kiezen? Dan ga je hier zeker vinden wat je zoekt”, aldus Wessel. Hij is één van de experts die werkt bij Banierhuis Terwijde. “In onze winkel staan ruim 175 fietsen van merken zoals Gazelle, Cortina, Batavus en Sparta. Maar daarnaast vergeten we ook de allerkleinsten niet. In de kidscorner is alles te vinden voor fietsplezier vanaf 3 jaar oud!

Gazelle Experience 

Naast de kidscorner en een speciaal ingericht stuk met transportfietsen, heeft Gazelle ook een belangrijke plek ingenomen in onze fietsenwinkel. Achter in de winkel is er namelijk een Gazelle Experience ingericht. De meest actuele en verkochte modellen van Gazelle staan hier stuk voor stuk opgesteld. Dit zijn zowel elektrische, hybride als transport- en stadsfietsen. 

Steengoede service in onze fietsenwinkel 

Onze zeven fietsenwinkels in Utrecht staan stuk voor stuk bekend om hun steengoede service! Denk aan de zeer complete onderhoudsplannen bij iedere fiets (zowel bij tweedehands als nieuwe fietsen), de supersnelle reparaties binnen een paar uur of onze gratis ophaalservices. En daar doet Terwijde voor 100% aan mee. 

Banierhuis Terwijde team

“Service zit ‘m in vaak kleine dingen. Die weten onze klanten erg te waarderen… Koopt bijvoorbeeld iemand een zadel en heeft die z’n fiets meegenomen? Dan is het voor ons een kleine moeite het zadel er gelijk even op te zetten en af te stellen!”, zegt Wessel.  

175 fietsen en veel accessoires

450m² aan fietsplezier

Gazelle Experience

Met ruim 50 fietsen van Gazelle

Zeer veel kinderfietsen

Een kidscorner voor kids vanaf 3 jaar

 U-Pas geaccepteerd

Wij accepteren de Utrecht Pas! 

Openingstijden Banierhuis Terwijde
Maandag 9:00 - 18:00
Dinsdag 8:00 - 18:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 9:00 - 18:00
Vrijdag 9:00 - 18:00
Zaterdag 9:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Kaart
close Banierhuis Terwijde banierhuis.nl 030-7607408 ban8@banierhuis.nl Musicallaan 1 3543 ER, Utrecht