Retourneren

Hoe te retourneren

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Je hebt het recht een eigen vervoerder te kiezen voor de retourzending.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Wil je dit via een vervoerder doen (PostNL, DHL, DPD, ...) dan is het retouradres:

Banierhuis Online B.V.
1e Regimentsdok 4
3433 KS NIEUWEGEIN
Nederland

Om gebruik te maken van dit recht kun je op https://banierhuis.shipping-portal.com/returns/ je retour aanmelden. Mocht je daar niet uitkomen dan kan je altijd contact met ons opnemen via webshop@banierhuis.nl om de retour aan te melden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Kies je voor de door ons voorgestelde vervoerder (Flevobird) voor fietsen dan dien je dit te aangeven in de email en zullen wij zorgdragen voor het maken van een afspraak op de door jouw aangeven datum in diezelfde email. De genoemde transportkosten (€ 39,95 incl BTW) zullen worden verrekend met de terugstorting.

Voor meer informatie over Herroepingsrecht verwijzen wij je graag naar de Algemene Voorwaarden.

Mocht je het Herroepingsformulier willen gebruiken zodat je niets vergeet te melden, dan klik je hier >