Retourneren

Hoe te retourneren

Je hebt het recht (Herroepingsrecht) je bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden, te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen.

De retourkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Je hebt het recht een eigen vervoerder te kiezen voor de retourzending.

Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, stuur je het product met alle geleverde toebehoren en – wanneer dat redelijkerwijs mogelijk is – in de originele staat en verpakking aan ons terug.

Accessoires retourneren?

De makkelijkste manier is via https://banierhuis.shipping-portal.com/returns/. Op dat moment worden geen kosten in rekening gebracht; die worden bij de terugstorting, zoals aangegeven in https://banierhuis.nl/levertijden-en-verzenden verrekend.

Mocht je daar niet uitkomen dan kun je altijd contact met ons opnemen via webshop@banierhuis.nl om de retour aan te melden. Je regelt dan zelf het vervoer.

Een fiets retourneren?

Kies je voor de door ons voorgestelde vervoerder (Flevobird), dan stuur je een email met je naw-gegevens aan webshop@banierhuis.nl en maken we een afspraak op de datum die je aangeeft in diezelfde email. De fiets dient op de originele wijze verpakt te zijn.

De transportkosten á € 67,50 inclusief btw zullen worden verrekend met de terugstorting.

Meer info nodig?

Voor meer informatie over Herroepingsrecht verwijzen we je graag naar de Algemene Voorwaarden.

Mocht je het Herroepingsformulier willen gebruiken zodat je niets vergeet te melden, dan klik je hier >