Nieuwe 27er MTB kopen? Voordelig & snel | Banierhuis.nl

27er Mountainbikes

27er mountainbikes zijn allround mountainbikes voor fanatiekelingen die graag van wat afwisseling houden. Méér snelheid dan een 26er, zonder veel in te hoeven leveren op de wendbaarheid van zijn voorganger. Dát is een 27”(inch) mountainbike!
Lees meer
Filteren op
Type frame
Merk
more... less
Maat
Wielmaat (inch)
Aantal versnellingen
Prijs
Kleur
Filter
Zoek in de blog

Er zijn 5 producten.

Overzicht van 1-5 of 5 item(s)
Cannondale Trail 7 kopen bij Banierhuis, de grootste Fietsenwinkel in Utrecht.
Korting
-€ 100,00

Cannondale Trail 7

Normale prijs € 799,00 Prijs € 699,00

SUPERDEAL. OP is OP

Cube AIM Pro

Prijs € 599,00

MET €159 SERVICE CHEQUE BRONS CADEAU

Cannondale Trail 5 kopen bij Banierhuis, de grootste Fietsenwinkel in Utrecht.
Korting
-€ 100,00

Cannondale Trail 5

Normale prijs € 999,00 Prijs € 899,00

SUPERDEAL. OP is OP

Overzicht van 1-5 of 5 item(s)
27er Mountainbikes

27er Mountainbikes

Een 27,5 inch mountainbike kenmerkt zich vooral door de allround eigenschappen. Qua rijeigenschappen zit een 27,5" mountainbike tussen een 26" en een 29" MTB in. Noem het een toverfiets. Dat maakt de fiets geschikt voor vele soorten terreinen. Kenmerkend voor fietsen met een grotere wielmaat is het grotere comfort. Om dit bij een 27,5" model te compenseren kun je ook kiezen voor een mountainbike full-suspension. Het meest gangbare is echter een “hardtail”.

Dames mountainbikes met name als 27,5" uitgevoerd

Als je op zoek bent naar een damesmodel mountainbike, dan is het goed om te weten dat de meeste mountainbikes voor dames zijn uitgevoerd als 27,5 inch model. Simpelweg om de reden dat een 29er te groot is voor de meeste vrouwen. Ook op dit gebied is een 27,5" een echte allround mountainbike: voor zowel dames als heren is dit type mountainbike erg geschikt!

De voordelen op een rijtje

27,5 inch modellen hebben veel afgekeken bij de 26" mountainbikes. Net als bij de 26" mountainbikes, die eigenlijk alleen nog maar voor kinderen worden gemaakt, is een 27er erg wendbaar. Kortere bochten op actieve parcoursen kunnen relatief gemakkelijk gemaakt worden. Maar men heeft ook goed gekeken naar de 29ers. Met name op het gebied van snelheid en comfort. 27,5" mountainbikes zijn ideaal om lange afstanden af te wisselen met veel bochten. Hieronder de voordelen voor je opgesomd:

- Hoge wendbaarheid

- Meer stabiliteit bij hogere snelheden

- Comfortabel rijgedrag: minder schokken en een betere zithouding

- Veel grip

- Lagere rolweerstand

Proefrit maken?

Wellicht wil jij jouw mountainbike eerst proberen voordat je ‘m koopt. Daarvoor kun je direct een proefrit reserveren bij een van onze vestigingen in (de buurt van) Utrecht. Zo weet je zeker dat de fiets bij jou past. Natuurlijk stellen wij de mountainbike voor jou op maat af, zodat je zeker weet dat jij plezier zult gaan hebben van jouw nieuwe aankoop!

info.png Informatie over framemaat bepalen >