Nieuwe 29er Mountainbike kopen? Voordelig & snel | Banierhuis.nl

29er Mountainbikes

Ben jij heel snel met de mountainbike? 29 inch mountainbikes zijn perfect geschikt voor hogere snelheden op minder ruige terreinen. Daar horen ook steile klimmetjes bij. De 29er mountainbikes hebben een grote tractie en een hoge stabiliteit. Een 29 inch mountainbike, wordt ook wel een 29er genoemd.
Lees meer
Filteren op
Type frame
Merk
more... less
Maat
Wielmaat (inch)
Aantal versnellingen
Prijs
Kleur
Filter
Zoek in de blog

Er zijn 11 producten.

Overzicht van 1-11 of 11 item(s)
Cannondale Trail 7 kopen bij Banierhuis, de grootste Fietsenwinkel in Utrecht.
Korting
-€ 100,00

Cannondale Trail 7

Normale prijs € 799,00 Prijs € 699,00

SUPERDEAL. OP is OP

Merida Big Nine 60 kopen bij Banierhuis, de grootste Fietsenwinkel in Utrecht.
Korting
-€ 250,00

Merida Big Nine 60

Normale prijs € 849,00 Prijs € 599,00

SUPERDEAL. OP is OP

Cannondale Trail 5 kopen bij Banierhuis, de grootste Fietsenwinkel in Utrecht.
Korting
-€ 100,00

Cannondale Trail 5

Normale prijs € 999,00 Prijs € 899,00

SUPERDEAL. OP is OP

Cube AIM Pro

Prijs € 599,00

MET €159 SERVICE CHEQUE BRONS CADEAU

Overzicht van 1-11 of 11 item(s)
29er Mountainbikes

Alle merken 29er Mountainbikes

Er zijn genoeg redenen te bedenken om te kiezen voor een mountainbike met 29" wielen. De belangrijkste is echter de snelheid. En met name de rijeigenschappen van een 29er onder hogere snelheden. Dit ga je goed merken op de hardere bospaden. Door de grotere wielbasis heb je meer stabiliteit. Onder deze omstandigheden ga je zich zekerder voelen op een 29" mountainbike. Dus hou je wel van een paar kilometertjes per uur extra? Dan is de twenty-niner (29er) iets wat je zoekt!

Knallen met jouw 29er, twenty-niner

Allereerst een aantal waarheden over 29 inch mountainbikes op een rij: ze beschikken over grotere wielen voor een hogere tractie en meer snelheid, hebben dikkere banden voor meer grip en tegelijkertijd minder noppen voor minder weerstand. Dat betekent maar één ding: knallen op verharde bospaden en minder ruige terreinen!

Ook in de collectie van grotere merken

De 29er is een model dat enkele jaren in Amerika snel groeide aan populariteit. Daardoor was het model een tijd lang bijna niet aan te slepen. Hierdoor gingen meer en meer fabrikanten over tot het fabriceren van 29" modellen. Ook de grote merken gingen hierin mee. Niet tevergeefs, want de 29er wint nog steeds aan populariteit. Bij Banierhuis hebben we 29 inch mountainbikes van de wat duurdere merken als Bianchi, Cannondale en Koga in het assortiment. Maar ook goedkopere instapmodellen zoals die van Black Forest of Whistler, zijn verkrijgbaar bij al onze vestigingen in de regio Utrecht.

Proefrit maken?

Mooie fiets gezien? Dan wil je deze wel eerst even testen natuurlijk. Reserveer daarom nu nog een proefrit bij een van de vestigingen van Banierhuis in de omgeving van Utrecht, dan zorgen wij dat jouw droomfiets op jou wacht voor een proefrit. Natuurlijk zijn onze experts ook aanwezig om je van advies te voorzien. Ook hebben wij testmodellen van Cannondale staan die je kunt testen.

info.png Informatie over framemaat bepalen >