Cube mountainbikes

Cube mountainbikes

Cube mountainbikes zijn er voor iedereen die zich niet laat afschrikken door een paar modderspetters…
Lees meer

Er zijn 30 producten.

Overzicht van 1-24 of 30 item(s)

Cube Acid 200

Prijs € 349,00

MET €159 SERVICE CHEQUE BRONS CADEAU

Cube Aim 2023

Prijs € 599,00

MET €159 SERVICE CHEQUE BRONS CADEAU

Cube AIM

Prijs € 549,00

MET €159 SERVICE CHEQUE BRONS CADEAU

Cube AIM Pro

Prijs € 649,00

MET €159 SERVICE CHEQUE BRONS CADEAU

Cube AIM SL
Korting
-€ 100,00

Cube AIM SL

Normale prijs € 749,00 Prijs € 649,00

SUPERDEAL. OP is OP

Cube Analog 2022 kopen bij Banierhuis, de grootste Fietsenwinkel in Utrecht.
Korting
-€ 50,00

Cube Analog 2022

Normale prijs € 849,00 Prijs € 799,00

SUPERDEAL. OP is OP

Cube Aim Race 2023 kopen bij Banierhuis, de grootste Fietsenwinkel in Utrecht.
Korting
-€ 50,00

Cube Aim Race 2023

Normale prijs € 699,00 Prijs € 649,00

SUPERDEAL. OP is OP

Cube Attention 2022
Korting
-€ 50,00

Cube Attention 2022

Normale prijs € 949,00 Prijs € 899,00

SUPERDEAL. OP is OP

Cube Analog

Prijs € 899,00

MET €159 SERVICE CHEQUE BRONS CADEAU

Cube Aim EX

Prijs € 749,00

MET €159 SERVICE CHEQUE BRONS CADEAU

Cube Aim Race

Prijs € 699,00

MET €159 SERVICE CHEQUE BRONS CADEAU

Overzicht van 1-24 of 30 item(s)
Cube mountainbikes

Alle type Cube mountainbikes

Veel kwaliteit voor een goede prijs, dat is natuurlijk nooit weg. Bij Cube weet je exact wat je krijgt. Banierhuis heeft verschillende Cube modellen in haar assortiment, voor zowel beginnende als gevorderde mountainbikers.

Cube mountainbikes voor iedereen

Ook zo’n zin om lekker ruig door de heuvels, bossen of bergen te crossen? Ga er dan voor met Cube! Ken je dit heerlijke mountainbike gevoel al en wil je een stapje hogerop met jouw nieuwe mountainbike? Dan biedt Cube voldoende mogelijkheden om jouw sportieve ambities naar een hoger plan te tillen, bijvoorbeeld met de Cube Attention. Wil je graag eens kennismaken met mountainbiken voor een leuke prijs, zonder veel concessies te hoeven doen op kwalitatief gebied? Lees dan snel verder, want ook voor de sportievelingen onder ons die wel de drang, maar nog niet zoveel ervaring hebben, heeft Cube hele mooie instapmodellen. Perfect om te gaan verkennen. Letterlijk en figuurlijk!

Cube Aim Pro 18” mountainbike

Deze waanzinnige mountainbike van Cube is perfect geschikt voor beginners of mensen die een goede mountainbike willen kopen voor een zachte prijs. Al jarenlang wordt dit model geprezen om z’n goede eigenschappen, zowel qua techniek als qua prijs. Het is een zeer populair model binnen de prijsklasse tot €500. Het mooie aan dit model is de flexibiliteit die het biedt… Voor mountainbikers die wat langer zijn, kunnen er 29” wielen onder geplaatst worden. Voor mountainbikers met een kleiner postuur zijn er 27,5” wielen beschikbaar. Een fiets voor iedereen! En met de voorvering en de 24 versnellingen kun je zowat ieder terrein aan.

Cube Analog 21” mountainbike

Ben jij een mountainbiker die toe is aan een volgende stap? Of ben je een beginnende mountainbiker met een wat hoger budget? Deze Cube mountainbike gaat jou brengen wat je zoekt. Zo zijn de rem- en versnellingskabels onzichtbaar in het aluminium frame verwerkt, is de fiets uitgerust met hydraulische schijfremmen en krijg je de beschikking over een hoogwaardige Shimano XT achterderailleur. Met deze Cube mountainbike kun je met een gerust hart crossen door ongebaande paden en bossen.

Cube Attention 29” mountainbike

Deze Cube mountainbike is er voor alle fanatieke mountainbikers die zoeken naar meer. Meer ruigheid over extremere paden, meerdere malen per week eropuit trekken, meer kwaliteit en nóg meer waard voor je geld. Deze mountainbike is zowel verkrijgbaar met 27,5” als 29” wielen, afhankelijk van de door jou gekozen framemaat. Naast een stijlvol design, is er ook gedacht aan een hoogwaardige groep. Met de Shimano XT ben jij ieder terrein de baas.

Proefrit maken op een Cube Mountainbike?

In onze webshop kun je natuurlijk direct jouw favoriete Cube mountainbike kopen, maar je kunt ook eerst een proefrit komen maken bij een van onze filialen in Utrecht. Onze experts voorzien je graag van de juiste adviezen. Zij stellen de fiets helemaal op maat af, zodat jij een lekker eindje kan gaan fietsen. Het inboeken van een proefrit op jouw favoriete Cube mountainbike is echter wel aan te raden. Ook dit kan via onze webshop.

info.png Informatie over framemaat bepalen >