Gazelle Ultimate fietsen - Banierhuis Gazelle Ultimate fietsdealer

Gazelle Ultimate

Wat is een Gazelle Ultimate? Simpelweg het beste dat Gazelle te bieden heeft. De Ultimate is het vlaggenschip van de Gazelle collectie. Puur vakmanschap en afgewerkt tot in het kleinste detail. Alleen het beste is goed genoeg en dat zie je ook terug in de onderdelen en het uiterlijk van de fiets. De ideale fiets voor recreatieve en sportieve dagtochten. De beste fietsen verdienen de beste service vandaar dat ze alleen bij de Gazelle Premium dealers verkrijgbaar zijn.

Lees meer

Filteren op

Type fiets:
meer... Minder
Frametype:
meer... Minder
Merk:
meer... Minder
Maat:
meer... Minder
Wielmaat (inch):
meer... Minder
Aantal versnellingen:
meer... Minder
Prijs:
799 1399
Kleur
meer... Minder
Kleur
autorenew

Er zijn 2 producten.

Overzicht van 1-2 of 2 item(s)
Overzicht van 1-2 of 2 item(s)
Gazelle Ultimate

Gazelle Ultimate fietsen

De Gazelle Ultimate Trekking fiets

Trek erop uit! Toer door de bossen of zet jouw blik op oneindig. Op jouw Sportive Trekking Ultimate kan je elke sportieve uitdaging aan. Zo fiets je op de beste manier je zorgen weg. Het lichtgewicht carbon of aluminium frame laat zich makkelijk transporteren en garandeert optimale prestaties. De vele versnellingen helpen jouw sportieve uitdaging te behalen en de betrouwbare Magura remmen garanderen veiligheid. Een fiets van topsport niveau.

De Gazelle Ultimate stadsfiets

Lekker de stad in? Een restaurantje pakken of bieren met vrienden? Dat doe je comfortabel op een hand afgewerkte Ultimate City Comfort. Uitgerust met alle eigenschappen die je nodig hebt in stadsfiets: krasbestendige lak, gesloten kettingkast, geïntegreerde verlichting en toch licht en wendbaar.

De Gazelle Ultimate E-bike

De elektrische Ultimate is een fiets waarop je serieus wordt genomen. Dankzij de sterke Bosch middenmotor geeft de elektrische Ultimate je de perfecte start van de dag. Je rijdt alle files voorbij terwijl je aangenaam de benen strekt. En weer buigt.

Een elektrische Ultimate is snel, duurzaam en windstil. De middenmotor is van Bosch en de accu gaat tot wel 145 km mee. Schakelen elektronisch met het Shimano Di2  systeem op de Gazelle Ultimates. Dit slimme schakelsysteem wordt gebruikt door topsporters op de Tour de France en zorgt ervoor dat je altijd in de juiste versnelling zit. Zonder zelf te schakelen, Di2 van Shimano doet dat namelijk voor jou. Zo start je uitgerust en zonder zweten een nieuwe werkweek.

info.png  Informatie over framemaat bepalen >