Loekie fietsen - Banierhuis Loekie fietsdealer

Loekie

Loekie is er helemaal voor de kleine dames, met prachtige prinsesfietsen, stoere schoolfietsen en super hippe transportfietsen. En wie dacht dat ze niks voor jongen hadden... fout! Kijk eens naar de stoere crossfietsen, coole schoolfietsen en gave stuntfietsen. Helemaal super toch?
Lees meer
Loekie

Loekie kinderfietsen

Je zoekt een leuke en betrouwbare fiets voor jouw kind? Het merk Loekie heeft een karrevracht aan mooie kinderfietsen voor jouw kind klaarstaan. Omdat veiligheid bij Loekie voorop staat, zijn er diverse afmontages mogelijk. Zo kun je kiezen voor kinderfietsen zonder versnellingen of met 3 versnellingen. Ook zijn er fietsen die naast een terugtraptrem een handrem extra hebben.

Kies de goede maat en kom langs!

Voor de allerkleinste jongens of meisjes zijn er 12” of 16” kinderfietsen beschikbaar. Voor de wat oudere kinderen heeft Banierhuis 20”, 22”, 24” en 26” fietsen in het assortiment. Je kunt deze fietsen direct bestellen via onze webshop. Wil je er helemaal zeker van zijn dat Je de juiste fiets voor jouw kind koopt? Kom dan langs in een van onze filialen in de buurt van Utrecht. De fietsen staan hier klaar voor een proefrit! Om teleurstellingen te voorkomen raden wij je aan een proefrit te reserveren via onze webshop. Dit doe je eenvoudig door op de gewenste fiets te klikken en te kiezen voor “proefrit reserveren”. Tot snel!

info.png Informatie over framemaat bepalen >