Nieuwe Moederfiets kopen? Voordelig & snel | Banierhuis.nl

Moederfietsen

Al die lieve moeders in Nederland verdienen het gewoon om te fietsen op een prachtige moederfiets. Moederfietsen zijn niet alleen mooi om te zien maar ze zijn ook nog eens erg praktisch. 100% geschikt voor moeders (of andere dames die wat meer comfort wensen).
Lees meer
Filteren op
Type frame
Merk
more... less
Maat
Wielmaat (inch)
Aantal versnellingen
Prijs
Kleur
Filter
Zoek in de blog

Er zijn 6 producten.

Overzicht van 1-6 of 6 item(s)
Overzicht van 1-6 of 6 item(s)
Moederfietsen

Alle merken Moederfietsen

Niet anders dan de naam doet vermoeden zijn deze fietsen echt perfect geschikt voor moeders met een druk leven. Als moeder moet je van hot naar her. ’s Ochtends de kinderen naar school brengen. Op de terugweg alvast de boodschappen doen, want anders is er tijdens de lunch geen eten. Eindelijk thuis aangekomen kun je bijna weer vertrekken … Oeps, de lunch! Snel weer naar school om de kinderen weer op te halen. Nog geen uur later zit je weer op de fiets om ze terug te brengen. Je kent het wel … Je springt eigenlijk de fiets op en af. Gemak en comfort zijn dan geen overbodige luxe.

Kenmerken van een moederfiets

Moederfietsen kenmerken zich door het authentieke model. De gesloten kettingkast zorgt ervoor dat je niet vast komt te zitten. Met de grote standaard heeft jouw fiets een goed houvast en valt deze niet snel om. Niet te missen is het comfortabele stuur: stevig genoeg om er een kinderzitje aan vast te maken. En natuurlijk de lage opstap. Banierhuis heeft de mooiste fietsen voor moeders in haar assortiment van de merken Cortina, Batavus, Gazelle en Sparta. Natuurlijk hebben we ook elektrische varianten in het assortiment.

Probeer het uit!

Alle moeders van Nederland: boek nu online gemakkelijk en snel een proefrit! Kom naar een van onze vestigingen in de regio Utrecht en ervaar zelf de perfecte rijeigenschappen van een moederfiets. Onze experts zullen de fiets helemaal op maat afstellen en kunnen je prima adviseren. Zo weet je zeker dat jij de juiste moederfiets kiest!

info.png Informatie over framemaat bepalen >