Axa

Axa

Fiets veilig met sloten, verlichting en bescherming van AXA
Lees meer
Axa

AXA Al 115 jaar onderdeel van de fietscultuur

AXA is al 115 onlosmakelijk verbonden met de fietscultuur. Al die tijd stelt AXA alles in het werk om fietsers en de fiets zelf, optimaal te beschermen. Als echte fietsfan weet AXA Bike Security precies wat fietsers nodig hebben om veilig en vertrouwd op pad te gaan.

Verlichting

Axa heeft een breed scala aan verlichtingsproducten, van lampjes waar je gezien mee wordt tot verlichting met veel licht waar je zelf uitstekend mee kan zien. Voor iedere fiets en fietser heeft AXA de juiste verlichting. Naast verlichting voor de dynamo heeft AXA ook verlichting die direct op een E-bike accu kan worden aangesloten, of is voorzien van batterijen. Ook in het assortiment zijn USB oplaadbare verlichtingsproducten, zodat u nooit meer hoeft te zoeken naar nieuwe batterijen.

Sloten

Voor de beveiliging van al uw tweewielers, van kinderfiets tot motor, heeft AXA een breed assortiment sloten. Naast de bekende kabel en ketting sloten biedt AXA ook ring- en vouwsloten, deze zijn sterk en gemakkelijk mee te nemen.

Bescherming

AXA heeft diverse soorten kettingkasten die uw kleding beschermen tegen beschadigingen en uw ketting beschermt tegen weersinvloeden als vocht en vuil.