Bikeribbon

Bikeribbon

Bikeribbon onderdelen en accessoires voor racefietsen en MTB's, de directe route naar kwaliteit
Lees meer
Bikeribbon

Bikeribbon een Italiaans kwaliteit product met passie

Vanuit hun huis in de prachtige Brianza-regio ten noorden van Milaan, wijdt het familiebedrijf Alberti hun ervaring, kennis en passie aan het leveren van enkele van de meest innovatieve Italiaanse wielrenproducten die momenteel op de markt zijn.

Voor race, training of fitness

Maar meer dan alleen het maken van hoogwaardige fietsuitrusting, zetten de Alberti's zich in om jou, de fietser, te begrijpen, of je nu racet voor de kost, traint voor fitness of betrokken bent bij een fietsgerelateerd bedrijf.

Dit vertaalt zich in producten die constant de grenzen verleggen van design, gewichtsvermindering en vooral veiligheid.

Met Italiaanse passie

Bike Ribbon is een toonaangevend bedrijf voor fietsaccessoires dat een diepgaande ervaring heeft opgebouwd na vele jaren van activiteit en nauw contact met de racewereld en het ontwikkelen van producten voor de compromisloze wereld van het professionele wielrennen. Al deze inspanningen samen met de passie die ze in elk product stoppen, resulteert in een assortiment dat uniek is in elk detail. Elk product dat door Bikeribbon wordt geproduceerd, wordt individueel aangestuurd van ontwerp tot eindproduct. Alle fasen van de productie worden gecontroleerd om de hoogste kwaliteit te garanderen.