Cateye

Cateye

CatEye opvallend goed 
Lees meer
Cateye

Koplampen

Van krachtige oplaadbare lampen tot efficiënte witte LED's, de koplampen van CatEye zorgen voor meer licht waar u het nodig heeft - op de weg.

Veiligheidslichten

CatEye zet zich in om ons assortiment milieuvriendelijke, oplaadbare batterijgevoede producten die herhaaldelijk kunnen worden gebruikt, uit te breiden. Van veiligheidsverlichting voor stadsritten tot krachtige oplaadbare lampen voor nachtelijke offroad-ritten, CatEye produceert een breed scala aan producten om aan verschillende behoeften te voldoen.

Computers

CatEye fietscomputers zijn enthousiast ontvangen door klanten over de hele wereld en hebben een reputatie opgebouwd voor geavanceerde technologie en gebruiksvriendelijke interfaces. Gebaseerd op het concept van gebruiksvriendelijke, gemakkelijk te lezen interfaces, heeft CatEye een volledige reeks fietscomputers ontworpen en ontwikkeld met functies die voldoen aan de behoeften van zowel professionele atleten als recreatieve fietsers.

Reflectors

De hoogwaardige fietsaccessoires van CatEye verbeteren uw rijervaring. Fietsreflectoren garanderen dat je nooit meer opgaat in de nacht. Kattenoogreflectoren, waaraan het bedrijf zijn naam ontleent, vertegenwoordigen hun kerntechnologie. CatEye reflectoren zijn compact en bieden toch reflecterende prestaties van wereldklasse, terwijl ze voldoen aan de normen van landen over de hele wereld.