Sportful

Sportful

Sportful

Manifattura Valcismon

Manifattura Valcismon is misschien niet een naam die u direct herkent. De twee fietskledingmerken die eigendom zijn van en geëxploiteerd worden door dit bedrijf, zijn vast bekender. Castelli en Sportful behoren beide onder dit moederbedrijf en zijn beide ondergebracht in hetzelfde fabriekshal in de stad Fonzaso in de Italiaanse regio Veneto.

Het feit dat beide merken onder dit moederbedrijf bestaan, is geen geheim, als ingewijd bent in de fietswereld. En als je de gelegenheid hebt gehad om langs bij de fabriek te komen of de winkel op het fabrieksterrein te bezoeken, is het direct duidelijk: beide logo's trots zichtbaar bij de ingang van de winkel.

De fietskleding van Sportful is van Italiaanse hoogwaardige kwaliteit. In alle opzichten. Dit komt terug in zowel de pasvorm, de afwerking en het uiterlijk van de wielerkleding. Grote kampioenen hebben de fietskleding van Sportful gedragen tijdens hun grootste triomfen, zoals Peter Sagan, Fabian Cancellara en Alberto Contador. Ook dit jaar vind je de fietskleding van Sportful zeker weer terug in het profpeloton.

Voor de fanatieke fietsers heeft Sportul de Bodyfit lijn. Hierin vind je onder andere fietsbroeken, fietsshirts en fietsjacks met een strakke pasvorm van hoogwaardige materialen. Ook zijn deze Sportful Bodyfit fietsbroeken voorzien van de Total Comfort Pro zeem welke zo goed mogelijke ondersteuning biedt tijdens de langste fietstochten. De fietskleding uit de Fiandre reeks beschermt je ook nog eens bij slechte en natte weersomstandigheden, zodat je altijd kan gaan fietsen! Ook Sportful doet goed mee in het zelf ontwikkelen van nieuwe technologieën. De NoRain technologie die kleding goed waterdicht en ademend maakt, is dan ook door hun zelf ontworpen.

In het algemeen kun je stellen dat de kleurstellingen van Sportful wat ingetogener zijn vergeleken met die van Castelli.

Ook voor dames biedt Sportful een breed gamma fietskleding aan met de mooiste designs. Banierhuis biedt, jou het ruimste assortiment Sportful fietskleding aan, bekijk hier de volledige collectie.

De kledingmaten van Sportful verschillen per toepassing van de kleding.  Er zit verschil tussen kleding die bedoeld is voor een volledige race of meer ontspannen rijden. Hieronder staan maattabellen voor ons Sportful-assortiment.