26er Mountainbikes

Tweedehands 26er Mountainbike

Houdt u van wendbaarheid? Parcoursen met veel scherpe bochten? Terrein waar u zowel balans als snelle acceleratie kunt gebruiken? Zonder hoge kosten? Een tweedehands 26er mountainbike is wat u zoekt!
Lees meer
26er Mountainbikes

Tweedehands 26er Mountainbike

Snel op kunnen trekken en met veel controle de scherpste bochten in kunnen sturen. 26er mountainbikes lenen zich perfect voor parcoursen met veel van dit soort actie en afwisseling. Met een 26" mountainbike zult u uitblinken op wendbaarheid en behendigheid. Hoe dat kan? Natuurlijk baart oefening kunst. Maar met de relatief kleine wielen van een 26" mountainbike en het lage gewicht van het frame gaat dit van nature al wat makkelijker. En als u nog geen ervaring heeft met dit soort parcoursen is een tweedehands 26er mountainbike een perfecte manier om hier kennis mee te maken.

Verschil tussen een 26er en een 29er; wel minder dan 3 inch?

We spraken net al van een verschil dat in werkelijkheid minder dan 3 inch is. Dat is te verklaren omdat er verschillende maatstaven worden gebruikt. Dat is verwarrend, maar het werkt als volgt. Bij een 29er mountainbike (is 29 inch) meet men de banddiameter. Dat is de wieldiameter inclusief de dikte van de band. Bij een 26er wordt alleen de wieldiameter (exclusief de dikte van de band) gemeten. Dat betekent dus dat een 29er inch wiel (het aluminium gedeelte) in werkelijkheid kleiner is dan 29 inch.

Tweedehands 26" Mountainbike kopen?

Denkt u erover om een tweedehands 26" te kopen? Bij Banierhuis hebben we geregeld gebruikte 26 inch mountainbikes in het assortiment van mooie merken. 26 inch mountainbikes zijn erg populair. Zo snel als ze bij ons binnenkomen, zo snel zijn ze ook vaak weer verkocht. Houd daarom deze pagina goed in de gaten of schrijf u in voor onze nieuwsbrief om niets te missen.

Heeft u een mooie 26" mountainbike gezien? Dan kunt u ‘m direct via de webshop bestellen, maar een proefrit maken kan natuurlijk ook. Wij zorgen er dan voor dat de fiets bij een van onze filialen in de omgeving van Utrecht voor u klaarstaat!