Tweedehands fietsen

Tweedehands fietsen

Tweedehands fietsen zijn in een fietsland als Nederland niet schaars te noemen. Maar natuurlijk zoek je wel een fiets waarbij je niet hoeft te twijfelen over de kwaliteit. Bij Banierhuis zit je hiermee goed. Iedere gebruikte fiets in het assortiment van Banierhuis is uitvoerig gecontroleerd en waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen.
Lees meer
Tweedehands fietsen

Tweedehands fiets kopen in de regio Utrecht?

Het kopen van een tweedehands fietsen is een slimme keuze. Zeker als jij jouw gebruikte fiets bij Banierhuis koopt. Het scheelt je al gauw velen tientallen of zelfs honderden euro’s, zonder dat je inlevert op kwaliteit. Iedere gebruikte fiets die bij ons wordt aangeboden wordt eerst uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit voordat deze te koop aangeboden wordt. Indien nodig voorzien wij de fiets van nieuwe onderdelen. Daarom ben je altijd verzekerd van hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Een financieel en technisch verantwoorde beslissing. Jouw veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Heb je een mooie tweedehands fiets gezien? Natuurlijk bezorgt onze eigen bezorgdienst ook net zo makkelijk een tweedehands fiets bij jou aan huis!

Ons aanbod tweedehands fietsen

Het aanbod van tweedehands fietsen bij Banierhuis is bijna iedere week anders. Omdat velen fietsliefhebbers in de omgeving van Utrecht de weg weten te vinden naar onze filialen en de webshop is er een hoge doorloop. Toch zie je bij Banierhuis met grote regelmaat gebruikte stadsfietsen, hybride fietsen en natuurlijk gebruikte kinderfietsen voorbijkomen. Dankzij de populariteit van de elektrisch fiets zul je dit type fiets ook vaak als occasion tegenkomen in onze webshop.

Zoekt je een specifieke tweedehands fiets? Neem contact op

Regelmatig updaten wij ons aanbod in de webshop. Houd daarom onze webshop regelmatig in de gaten om niet één occasion aan jou voorbij te laten gaan. Staat de fiets waar je naar zoekt er niet bij? Laat dan jouw gegevens achter en wij nemen contact met jou op wanneer wij jouw favoriete fiets op voorraad hebben!

Op gebruikte fietsen vanaf € 195,00 geven wij 3 maanden Banierhuis garantie
Op gebruikte elektrisch ondersteunde fietsen vanaf € 499.00, geven wij 3 maanden Banierhuis garantie
Op gebruikte elektrisch ondersteunde fietsen vanaf € 999.00, geven wij 6 maanden Banierhuis garantie