Bakfietsen

Tweedehands Bakfietsen

Bakfietsen zijn hip én praktisch. Koopt u een tweedehands bakfiets dan is deze ook nog eens goedkoop! De tweedehands bakfietsen bij Banierhuis zijn helemaal nagekeken en 100% in orde.
Lees meer
Bakfietsen

Tweedehands Bakfietsen

Met de fiets boodschappen doen is heerlijk. Nooit het gedoe met een parkeerplek en altijd snel weer weg. Maar die boodschappentassen, waar láát u ze!? Dat probleem is met een bakfiets verleden tijd. En een bakfiets is natuurlijk niet alleen handig voor de boodschappen ... Heeft u er weleens over nagedacht hoe leuk het is om uw kinderen ermee naar school te brengen? En qua veiligheid zit u met een bakfiets wel goed. Ook met een tweedehands bakfiets. Tweedehands bakfietsen van Banierhuis zijn helemaal nagekeken door een expert en waar nodig gerepareerd. U bent zeker van een goede kwaliteit, voor een goede prijs!

Perfecte rijeigenschappen

De bakfietsen van tegenwoordig zijn niet te vergelijken met die van vroeger. De logge, zware uitvoeringen hebben plaatsgemaakt voor de lichte en gestroomlijnde modellen van nu. Dat komt de rijeigenschappen van de fietsen heel erg ten goede, ongeacht het feit of u nu kiest voor een variant met 2 of 3 wielen. Een ritje naar de supermarkt of school van uw kinderen is zo gemaakt en is bovendien erg leuk! Kiest u voor de elektrische variant van een bakfiets, dan zult u nog meer gemak ervaren.

Tweedehands Bakfiets uitproberen?

Zoekt u een tweedehands bakfiets? Houd dan deze pagina van Banierhuis goed in de gaten. Wanneer wij een model op voorraad hebben, zullen we deze op de website plaatsen. Dit model kunt u vervolgens uitproberen bij een vestiging van Banierhuis naar keuze. Hoe u dat doet? Klik op het model van uw keuze en kies “proefrit reserveren”. Zien we u binnenkort om een tweedehands bakfiets uit te proberen in de omgeving Utrecht?