Crosshybride fietsen

Tweedehands Crosshybride fietsen

Kunt u niet kiezen tussen een mountainbike en een racefiets? Ga dan voor een crosshybride fiets. Kiest u voor een tweedehands crosshybride fiets, dan bent u zeker van veel plezier én een flinke kostenbesparing.
Lees meer
Crosshybride fietsen

Tweedehands Crosshybride fietsen

Een crosshybride fiets is het beste te omschrijven als een mix tussen een racefiets en een mountainbike. Deze fietsen lenen zich perfect voor ruige ritten op (on)verharde zandpaden waar u graag met een hoge snelheid overheen knalt! Maar crosshybride fietsen zijn ook prima geschikt voor asfaltwegen. Door het model van de fiets zit u alleen niet zover voorover als bij een racefiets. En door de voorvering heeft u toch het comfort van een mountainbike op de wat ruigere paden. Met een tweedehands variant van een crosshybride fiets bent u bovendien zeker van een goede kwaliteit. Al onze fietsen zijn zeer grondig gecontroleerd door onze experts en waar nodig voorzien van nieuwe materialen.

De mooiste merken en geschikte modellen

Tweedehands crosshybride fietsen zijn bij Banierhuis verkrijgbaar in verschillende merken. Zo zult u met enige regelmaat fietsen vinden van merken als Merida, Bulls en Giant. Maar natuurlijk speelt ook de framemaat een belangrijke rol. Gebruik de filters aan de linkerkant om te zoeken naar de framemaat die voor u het meest geschikt is. Hieronder vindt u een maattabel voor het kiezen van de juiste framemaat van uw crosshybride fiets.

Kom langs voor een proefrit

Bovenstaande maattabel geeft u een prima indicatie van de framemaat voor uw nieuwe (tweedehands) aanwinst. Om echter helemaal zeker te weten dat de framemaat bij uw lengte past, kunt u het beste langskomen bij een van onze vestigingen voor een proefrit. Wij zorgen er dan voor dat de fiets klaarstaat bij de vestiging van uw voorkeur in de omgeving van Utrecht.