Crosshybride fietsen

Kun jij niet kiezen tussen een mountainbike of een racefiets? Ga dan voor een crosshybride-fiets. Kies je voor een tweedehands crosshybride-fiets dan ben je zeker van veel plezier én een flinke kostenbesparing.

Lees meer >

Jouw gekozen filters

Onze filialen

Klantenservice

Klantverhalen
Banierhuis hielp mij aan een super strak sturende, comfortabele racefiets. Een fantastische ervaring!
- Marcelo van den Akker
Vind 1 van de 8 winkels van Banierhuis
Vind je winkelContact
#WinkelAdresAfstand
Crosshybride fietsen

Een crosshybride-fiets is het beste te omschrijven als een mix tussen een racefiets en een mountainbike. Deze fietsen lenen zich perfect voor ruige ritten op (on)verharde zandpaden waar je graag met een hoge snelheid overheen knalt! Maar crosshybride-fietsen zijn ook prima geschikt voor asfaltwegen. Door het model van de fiets zit je alleen niet zover voorover als bij een racefiets. En door de voorvering heb je toch het comfort van een mountainbike op de wat ruigere paden. Met een tweedehands variant van een crosshybride-fiets ben je bovendien zeker van een goede kwaliteit. Al onze fietsen zijn zeer grondig gecontroleerd door onze experts en waar nodig voorzien van nieuwe materialen.

De mooiste merken en geschikte modellen

Tweedehands crosshybride-fietsen zijn bij Banierhuis verkrijgbaar in verschillende merken. Zo zul je met enige regelmaat fietsen vinden van merken als Merida, Bulls en Giant. Maar natuurlijk speelt ook de framemaat een belangrijke rol. Gebruik de filters aan de linkerkant om te zoeken naar de framemaat die voor je het meest geschikt is. Hieronder vind je een maattabel voor het kiezen van de juiste framemaat van jouw crosshybride-fiets. 

Lichaamslengte 

Framemaat 

Framemaat

150 – 165 cm

35 – 41 cm

XS

165 – 170 cm

41 – 44 cm

XS – S

170 – 175 cm

44 – 48 cm

S – M

175 – 180 cm

48 – 51 cm

M

180 – 185 cm

51 – 54 cm

M

185 – 190 cm

54 – 56 cm

M – L

190 – 195 cm

56 – 58 cm

L

195 – 200 cm

58 – 61 cm

L – XL

Kom langs voor een proefrit

Bovenstaande maattabel geeft je een globale indicatie van de framemaat voor jouw nieuwe (tweedehands) aanwinst. Om echter helemaal zeker te weten dat de framemaat bij jouw lengte past kun je het beste langskomen bij een van onze vestigingen voor een proefrit. Wij zorgen er dan voor dat de fiets klaarstaat bij de vestiging van jouw voorkeur in de omgeving van Utrecht. 

info.png  Informatie over framemaat bepalen >