Elektrische fietsen

Met een elektrische fiets maak je heerlijke fietstochten, zonder al te veel inspanning. En heb jij een iets lager budget of wil je liever eerst eens kennismaken met het elektrisch fietsen? De tweedehands elektrische fietsen van Banierhuis zijn hier perfect geschikt voor.

Lees meer >

Jouw gekozen filters

Merken:
meer... minder...
Frametype:
meer... minder...
Prijs:
995 1999
Kleur:
meer... minder...
Maat:
meer... minder...
Framemateriaal:
meer... minder...
Aantal versnellingen:
meer... minder...
Type versnellingen:
meer... minder...

Onze filialen

Klantenservice

Met 6 maanden BOVAG garantie
Toevoegen aan vergelijking
Met 6 maanden BOVAG garantie
Toevoegen aan vergelijking
Met 6 maanden BOVAG garantie
Toevoegen aan vergelijking
Reparaties
Maak direct een afspraak in onze werkplaats
Toont 1 - 3 van de 3 items
Klantverhalen
Banierhuis hielp mij aan een super strak sturende, comfortabele racefiets. Een fantastische ervaring!
- Marcelo van den Akker
Vind 1 van de 8 winkels van Banierhuis
Vind je winkelContact
#WinkelAdresAfstand
Elektrische fietsen

Gemak dient de mens. Daarom is elektrisch fietsen zo heerlijk. Ben je fysiek minder goed in staat om langere fietstochten te maken? Bijvoorbeeld omdat je een minder goede conditie hebt? Dan is een elektrische fiets zeker het uitproberen waard. Maar dat geldt natuurlijk ook voor iedereen die op zoek is naar een elektrische fiets passend binnen een iets lager budget. 

Zekerheid van Banierhuis

Als je een elektrische fiets bij Banierhuis koopt weet je zeker dat de fiets helemaal is nagekeken en 100% technisch in orde is. Zo niet, dan gaat de fiets er bij ons niet uit. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Banierhuis biedt de allermooiste elektrische fietsen van de mooiste merken voor mooie prijzen aan. Zo hebben wij regelmatig fietsen van topmerken zoals Gazelle, Sparta en Batavus voor de laagste budgetten. Maar ook fietsen die passen binnen een iets hoger budget zoals Koga of Kalkhoff passeren regelmatig de revue. Houd deze pagina nauwlettend in de gaten als je geen tweedehands elektrische fiets aan je voorbij wilt laten gaan. Op de gebruikte elektrische fietsen zit 6 maanden Bovag garantie!

Proefrit maken

Als je een tweedehands elektrische fiets koopt dan is de kans groot dat je nog geen ervaring heeft met elektrisch fietsen. Ook op onze occasions kun je een proefrit komen maken. Wel zo handig! Reserveer daarom nu direct een proefrit bij een van onze vestigingen in de omgeving van Utrecht. Wij zorgen dat de fiets klaarstaat en stellen ‘m vervolgens graag voor jou op maat af.

info.png  Informatie over verschillende elektromotoren >

info.png  Informatie over framemaat bepalen >