Elektrische fietsen

Tweedehands Elektrische fietsen

Op een Elektrische fiets maakt u moeiteloos heerlijke fietstochten. Zonder veel inspanning schieten de kilometers onder u door! Banierhuis biedt de mooiste elektrische fietsen van de allerbeste merken.
Lees meer
Elektrische fietsen

Tweedehands Elektrische fietsen

Elektrische fietsen zijn populairder dan ooit. In toenemende mate weten zowel jonge als oude fietsliefhebbers de weg goed te vinden op en naar de elektrische fiets. Qua uiterlijk doet een elektrische fiets allang niet meer onder voor een normale fiets, of dat nu een bakfiets, een moederfiets of een mountainbike is. De accu’s worden steeds kleiner en tegelijkertijd neemt de actieradius juist toe, waardoor het aantrekkelijk is om er eens lekker op uit te trekken met een elektrische fiets. Banierhuis heeft veel verschillende topmodellen op voorraad. Stuk voor stuk met unieke kenmerken. Of u nu een elektrische fiets zoekt om de lange afstand tussen uw werk en woonplaats te overbruggen, of juist om korte stukken in uw stad te fietsen met wat ondersteuning: Banierhuis heeft de elektrische fiets die bij u past.

De extra snelle Elektrische fietsen; Speed Pedelecs?

Voor wie van extra snelheid houdt bieden pedelecs, ook wel snelle e-bikes of speed pedelecs genoemd, een mooie uitkomst. Speed pedelecs zijn elektrische fietsen die trapondersteuning bieden tot en met snelheden van wel 45 km/h. Het is de ideale oplossing wanneer u de langere afstand tussen uw werk en woonplaats wilt overbruggen op een snelle manier, zonder in de file te staan en bovendien met een droge rug op het werk aan wilt komen. Banierhuis heeft snelle e-bikes van de merken Kalkhoff, Koga en Sparta.

Elektrische fiets kopen

Een elektrische fiets is geen impulsaankoop. U stemt het type elektrische fiets af op uw behoefte en doet dat weloverwogen. Wilt u langere (sportieve) ritten gaan maken en kunt u hierbij wel wat trapondersteuning gebruiken? Dan zijn onze elektrische hybride fietsen een prima keuze. Kunt u wel een duwtje in uw rug gebruiken tijdens de alledaagse boodschappen op de fiets? Dan is het comfort en de zithouding van de fiets een belangrijke eigenschap. Voor uw fietsritten in uw dorp of in de stad is een elektrische moeder- of stadsfiets aan te raden. Maar welk merk kiest u dan? En kiest u voor een motor in het midden of een motor in uw voorwiel?

Oriënteer u gerust in onze webshop of kom langs bij een van onze 8 filialen in de omgeving van Utrecht voor een proefrit. Wij adviseren u graag persoonlijk bij het kiezen van uw ideale elektrische fiets.

Op gebruikte fietsen vanaf € 195,00 geven wij 3 maanden Banierhuis garantie
Op gebruikte elektrisch ondersteunde fietsen vanaf € 499.00, geven wij 3 maanden Banierhuis garantie
Op gebruikte elektrisch ondersteunde fietsen vanaf € 999.00, geven wij 6 maanden Banierhuis garantie