Hybride fietsen

Tweedehands Hybride fietsen

Een Hybride fiets heeft al het goede van verschillende andere fietsmodellen. Met een tweedehands hybride fiets maakt u – op comfortabele wijze – gemakkelijk langere fietstochten en houdt u ook nog geld over voor een extra drankje onderweg.
Lees meer
Hybride fietsen

Tweedehands Hybride fietsen

Bent u van plan om heerlijke lange fietstochten te gaan maken? Dan is een hybride fiets een echte aanrader! En bent u niet van plan om hier al te veel geld aan te besteden? Dan is een tweedehands hybride fiets pas écht aan te raden. Met een hybride fiets maakt u relatief gemakkelijk langere ritten. Dat komt onder andere door de comfortabele houding die u aanneemt. Maar ook door de dunnere banden, het lichte frame en de vele versnellingen waarover u beschikt. En twijfelt u over uw conditie? Bekijk dan onze elektrische uitvoeringen van de hybride fiets!

In verschillende modellen en uitvoeringen

Banierhuis biedt een breed aanbod van de mooiste hybride fietsen. Regelmatig worden er hoogstaande merken zoals Koga, Kalkhoff en Cannondale aangeboden. Ook fietsen die passen binnen een beperkter budget passeren regelmatig de revue. Denk hierbij aan gebruikte hybride fietsen van Sparta, Batavus of Gazelle. Van nature is een hybride fiets al erg comfortabel, maar zoekt u nog meer comfort? Kies dan voor een hybride fiets voorzien van voorvorkvering.

Een tweedehands fiets als nieuw

De tweedehands hybride fietsen van Banierhuis zijn zo goed als nieuw. Ze zijn volledig gecontroleerd en waar nodig voorzien van nieuwe materialen en onderdelen. Dat geeft een veilig gevoel. Dat veilige gevoel kunt u eenvoudig uit komen proberen bij een van onze vestigingen in de omgeving van Utrecht. Reserveer hiervoor eenvoudig een proefrit via onze webshop.