Hybride fietsen

Een hybridefiets heeft al het goede van verschillende andere fietsmodellen. Met een tweedehands hybride fiets maak je – op comfortabele wijze – gemakkelijk langere fietstochten en hou je ook nog geld over voor een extra drankje onderweg.

Lees meer >

Jouw gekozen filters

Merken:
meer... minder...
Frametype:
meer... minder...
Framemateriaal:
meer... minder...
Maat:
meer... minder...
Prijs:
195 695
Kleur:
meer... minder...
Collectiejaar:
meer... minder...
Aantal versnellingen:
meer... minder...

Onze filialen

Klantenservice

Met 6 maanden BOVAG garantie
Toevoegen aan vergelijking
Met 6 maanden BOVAG garantie
Toevoegen aan vergelijking
Met 6 maanden BOVAG garantie
Toevoegen aan vergelijking
Reparaties
Maak direct een afspraak in onze werkplaats
Met 3 maanden Banierhuis garantie
Toevoegen aan vergelijking
Toont 1 - 4 van de 4 items
Klantverhalen
Banierhuis hielp mij aan een super strak sturende, comfortabele racefiets. Een fantastische ervaring!
- Marcelo van den Akker
Vind 1 van de 8 winkels van Banierhuis
Vind je winkelContact
#WinkelAdresAfstand
Hybride fietsen

Ben je van plan om heerlijke lange fietstochten te gaan maken? Dan is een hybridefiets een echte aanrader! En ben je niet van plan om hier al te veel geld aan te besteden? Dan is een tweedehands hybridefiets pas écht aan te raden. Met een hybridefiets maak je relatief gemakkelijk langere ritten. Dat komt onder andere door de comfortabele houding die je aanneemt. Maar ook door de dunnere banden, het lichte frame en de vele versnellingen waarover je beschikt. En twijfel je over jouw conditie? Bekijk dan onze elektrische uitvoeringen van de hybridefiets! 

In verschillende modellen en uitvoeringen

Banierhuis biedt een breed aanbod van de mooiste hybridefietsen. Regelmatig worden er hoogstaande merken zoals Koga, Kalkhoff en Cannondale aangeboden. Ook fietsen die passen binnen een beperkter budget passeren regelmatig de revue. Denk hierbij aan gebruikte hybridefietsen van Sparta, Batavus of Gazelle. Van nature is een hybridefiets al erg comfortabel, maar zoek je nog meer comfort? Kies dan voor een hybridefiets voorzien van voorvorkvering. 

Een tweedehands fiets als nieuw

De tweedehands hybridefietsen van Banierhuis zijn zo goed als nieuw. Ze zijn volledig gecontroleerd en waar nodig voorzien van nieuwe materialen en onderdelen. Dat geeft een veilig gevoel. Dat veilige gevoel kun je eenvoudig uit komen proberen bij één van onze vestigingen in de omgeving van Utrecht. Reserveer hiervoor eenvoudig een proefrit via onze webshop.

info.png  Informatie over framemaat bepalen >