Kinderfietsen

Tweedehands Kinderfietsen

Kinderfietsen worden vaak voor een kortere periode wat intensiever gebruikt omdat de fiets dan alweer te klein is. Daarom zijn tweedehands kinderfietsen een slimme aankoop. En bovendien een veilige: alle tweedehands fietsen van Banierhuis worden 100% gecheckt.
Lees meer
Kinderfietsen

Tweedehands Kinderfietsen

Nederland is een echt fietsland. Iedereen in Nederland kan fietsen. Dat is er met de paplepel ingegoten. Van kleins af aan wordt ons geleerd om ons te verplaatsen per fiets. De eerste meters slingerend over de weg, natuurlijk met papa of mama in de buurt. Daarna al spelend met vriendjes of vriendinnetjes, bijvoorbeeld op een stoere BMX fiets. En vervolgens helemaal zelfstandig naar school. Hoe oud uw kind ook is ... Banierhuis heeft dé fiets voor uw kind.

Tweedehands Kinderfiets kopen

Kinderen groeien snel. Voor u het weet fietst uw dochter of zoon zonder zijwieltjes. En voor u er erg in heeft, is uw kind de fiets alweer ontgroeid. Tijd voor een nieuwe! Of toch niet? Is het niet een keer tijd voor een tweedehands fiets? Dat is nog eens een slimme keuze! Tegen erg aantrekkelijke prijzen vindt u de mooiste fietsen. Alle tweedehands kinderfietsen zijn door onze experts volledig nagelopen en indien nodig voorzien van nieuwe materialen. Zo bent u er zeker van dat uw kind de weg op gaat met een veilige fiets. In het assortiment van gebruikte kinderfietsen vindt u bij Banierhuis onder andere de merken Alpina en Gazelle.

Kom langs voor een proefrit

Heeft u(w kind) een mooie kinderfiets gezien in onze webshop? Dan kunt u ‘m natuurlijk direct bestellen. Maar u kunt ook samen langskomen voor een proefrit bij een van onze vestigingen in de omgeving van Utrecht. Onze experts stellen de fiets graag op maat af. Reserveer dus direct een proefrit via onze webshop.