Moederfietsen

Tweedehands Moederfietsen

Iedere moeder verdient een mooie fiets. Ook de moeders die iets minder geld uit willen geven ... Speciaal voor die moeders heeft Banierhuis een breed aanbod met de mooiste tweedehands Moederfietsen.
Lees meer

Filteren op

Merk
meer... minder
meer... minder
Filter
Zoek in de blog

Categorie: Moederfietsen

Sorry voor het ongemak

Wij hebben op dit moment geen aanbod in deze categorie

Moederfietsen

Tweedehands Moederfietsen

Moederfietsen worden gekenmerkt door een lage instap, een comfortabele zithouding, een grote bagagedrager en een grote fietsenstandaard. Tweedehands moederfietsen hebben als extra kenmerk dat ze ook nog eens een stuk goedkoper zijn! En dat gaat zeker niet ten koste van de kwaliteit. Iedere tweedehands fiets van Banierhuis is uitvoerig gecheckt en waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Veiligheid voorop!

Passend bij iedere moeder

Moederfietsen zijn gemaakt voor alle type moeders! Iedere moeder is anders en daarom zijn er veel verschillende moederfietsen verkrijgbaar. De een zoekt een moederfiets met een extra lage instap, terwijl de ander een type zoekt met veel versnellingen. Of misschien bent u wel op zoek naar een elektrische variant voor nóg meer gemak. Ook elektrische moederfietsen zijn zo nu en dan tweedehands verkrijgbaar. Ons assortiment van gebruikte moederfietsen varieert sterk. Regelmatig bieden wij gebruikte moederfietsen aan van verschillende merken waaronder Batavus, Sparta of Gazelle. Houd onze website goed in de gaten zodat er geen moederfiets aan uw neus voorbijgaat.

Bezoek een van onze vestigingen in de regio Utrecht

Heeft u een mooie moederfiets gezien? U kunt ‘m natuurlijk direct kopen. Dan is de fiets binnen enkele dagen bij u thuisbezorgd. Maar u kunt ‘m ook eerst komen proberen. Reserveer daarvoor een proefrit via onze webshop. Wij zorgen ervoor dat uw fiets klaarstaat bij de door u geselecteerde vestiging. Onze experts helpen u graag verder. Tot snel bij een van onze vestigingen in de omgeving van Utrecht.