Tweedehands Moederfietsen

Iedere moeder verdient een mooie fiets. Ook de moeders die iets minder geld uit willen geven ... Speciaal voor die moeders heeft Banierhuis een breed aanbod met de mooiste tweedehands moederfietsen.

Lees meer >

Jouw gekozen filters

Merken:
meer... minder...
Frametype:
meer... minder...
Prijs:
350 350
Framemateriaal:
meer... minder...
Wielmaat (inch):
meer... minder...

Onze filialen

Klantenservice

€ 350,00
Met 6 maanden BOVAG garantie
Toevoegen aan vergelijking
Toont 1 - 1 van 1 item
Klantverhalen
Banierhuis hielp mij aan een super strak sturende, comfortabele racefiets. Een fantastische ervaring!
- Marcelo van den Akker
Vind 1 van de 8 winkels van Banierhuis
Vind je winkelContact
#WinkelAdresAfstand
Moederfietsen

Moederfietsen worden gekenmerkt door een lage instap, een comfortabele zithouding, een grote bagagedrager en een dubbele standaard. Tweedehands moederfietsen hebben als extra kenmerk dat ze ook nog eens een stuk goedkoper zijn! En dat gaat zeker niet ten koste van de kwaliteit. Iedere tweedehandsfiets van Banierhuis is uitvoerig gecheckt en waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Veiligheid voorop! 

Passend bij iedere moeder

Moederfietsen zijn gemaakt voor alle type moeders! Iedere moeder is anders en daarom zijn er veel verschillende moederfietsen verkrijgbaar. De één zoekt een moederfiets met een extra lage instap, terwijl de ander een type zoekt met veel versnellingen. Of misschien ben je wel op zoek naar een elektrische variant voor nóg meer gemak. Ook elektrische moederfietsen zijn zo nu en dan tweedehands verkrijgbaar. Ons assortiment van gebruikte moederfietsen varieert sterk. Regelmatig bieden wij gebruikte moederfietsen aan van verschillende merken waaronder Batavus, Sparta of Gazelle. Houd onze website goed in de gaten zodat er geen moederfiets aan jouw neus voorbijgaat. 

Bezoek één van onze vestigingen in de regio Utrecht 

Heb je een mooie moederfiets gezien? Je kunt ‘m natuurlijk direct kopen. Dan is de fiets binnen enkele dagen bij jou thuisbezorgd. Maar je kunt ‘m ook eerst komen proberen. Reserveer daarvoor een proefrit via onze webshop. Wij zorgen ervoor dat jouw fiets klaarstaat bij de door jou geselecteerde vestiging. Onze experts helpen je graag verder. Tot snel, bij een van onze vestigingen in de omgeving van Utrecht.

info.png  Informatie over framemaat bepalen >