Omafietsen

Tweedehands Omafietsen

Omafietsen zijn misschien wel de meest kenmerkende fietsen die er bestaan. Ze zijn sterk, comfortabel, onderhoudsbestendig en zéér populair. En natuurlijk niet alleen onder oma’s ...
Lees meer
Omafietsen

Tweedehands Omafietsen

Van omafietsen zijn er een heleboel gemaakt. Er rijden er ook nog een heleboel rond. Het zou dan ook goed kunnen dat u ooit op een omafiets heeft gereden ... Of er nog steeds een heeft. Alleen al van dit type fiets rijden er in Nederland miljoenen rond. Het is dan ook niet gek dat er veel tweedehands omafietsen in omloop zijn.

Tweedehands Omafiets kopen?

Bent u op zoek naar een gebruikte omafiets? En bent u op zoek naar een omafiets zonder mankementen? Bekijk dan het aanbod van Banierhuis. Alle fietsen die bij ons als occasion worden aangeboden zijn gecheckt door onze experts. Zo bent u zeker van een fiets die voldoet aan alle veiligheidseisen.

Mooi model gezien? Bestel direct of probeer ‘m uit!

Regelmatig verschijnen er andere tweedehands omafietsen in onze webshop. Gebruikte omafietsen zijn erg populair en blijven dan ook nooit lang in onze winkels staan. Houd deze pagina daarom met enige regelmaat in de gaten. Zo weet u zeker dat er geen enkele tweedehands omafiets aan u voorbijgaat. Als u een mooie omafiets gezien heeft kunt u deze natuurlijk direct bestellen via onze webshop. Maar u kunt er ook eerst een proefrit op komen maken bij een van onze vestigingen in de omgeving van Utrecht.