Racefietsen

Tweedehands Racefietsen

Voel u zo vrij als een vogel. Bepaal zelf of u links of rechts gaat. Trek er heerlijk alleen op uit, of ga samen met uw vrienden koersen. Wilt u ook beginnen met wielrennen? Dan is het kopen van een tweedehands racefiets zeker een goede optie!
Lees meer
Racefietsen

Tweedehands Racefiets kopen?

Tweedehands racefiets kopen? Het is erg belangrijk dat u 100% zeker weet dat de fiets van een goede kwaliteit is. Als u een racefiets rechtstreeks via een particulier koopt dan kleven daar enkele nadelen aan. Betreft het een carbon frame? Weet u dan zeker dat het carbon frame onbeschadigd is? Wist u dat een klein haarscheurtje al genoeg kan zijn om het frame verder te doen scheuren, met alle gevolgen van dien? Daar denkt u liever niet aan ... Van de gebruikte racefietsen die bij Banierhuis in het assortiment komen weet u zeker dat ze 100% in orde zijn. Ongeacht het feit of u kiest voor een carbon of een aluminium frame; de kwaliteit is een zekerheid.

Op maat afstellen

Wanneer u een tweedehands racefiets koopt bij Banierhuis, stellen wij ‘m helemaal af op uw lichaamslengte. U kunt het plezier in wielrennen verliezen als de fiets verkeerd is afgesteld. Enkele millimeters hoger of lager kan al genoeg zijn om (blijvende) blessures te voorkomen. Natuurlijk kunt u naderhand ook altijd bij ons terecht om de fiets bij te laten stellen.

De mooiste merken tweedehands Racefietsen

Wij krijgen regelmatig racefietsen binnen van de beste merken. Bianchi, Focus, Koga, maar ook andere merken zoals Ridley of Cube passeren regelmatig de revue. Heeft u een mooi model gezien? Reserveer dan direct een proefrit bij een vestiging van Banierhuis in de omgeving van Utrecht. Een proefrit reserveren is makkelijk. Klik op het model van uw keuze en selecteer “proefrit reserveren”. Wij zorgen ervoor dat de fiets klaarstaat voor een proefrit en stellen ‘m bovendien helemaal op maat af voor u.