Racefietsen

Je zo vrij als een vogel voelen? Zelf bepalen of jij links of rechts gaat? Trek er dan heerlijk alleen op uit of ga samen met jouw vrienden koersen. Wil jij ook beginnen met wielrennen? Dan is het kopen van een tweedehands racefiets zeker een goede optie! 

Lees meer >

Jouw gekozen filters

Merken:
meer... minder...
Frametype:
meer... minder...
Framemateriaal:
meer... minder...
Maat:
meer... minder...
Prijs:
395 1999
Kleur:
meer... minder...
Collectiejaar:
meer... minder...
Aantal versnellingen:
meer... minder...

Onze filialen

Klantenservice

€ 1.999,00
Met 6 maanden BOVAG garantie
Toevoegen aan vergelijking

€ 999,00
Met 6 maanden BOVAG garantie
Toevoegen aan vergelijking
Met 6 maanden BOVAG garantie
Toevoegen aan vergelijking
Reparaties
Maak direct een afspraak in onze werkplaats
Toont 1 - 3 van de 3 items
Klantverhalen
Banierhuis hielp mij aan een super strak sturende, comfortabele racefiets. Een fantastische ervaring!
- Marcelo van den Akker
Vind 1 van de 8 winkels van Banierhuis
Vind je winkelContact
#WinkelAdresAfstand
Racefietsen

Tweedehands racefiets kopen? Het is erg belangrijk dat je 100% zeker weet dat de fiets van een goede kwaliteit is. Als je een racefiets rechtstreeks via een particulier koopt dan kleven daar enkele nadelen aan. Betreft het een carbon frame? Weet je dan zeker dat het carbon frame onbeschadigd is? Wist je dat een klein haarscheurtje al genoeg kan zijn om het frame verder te doen scheuren met alle gevolgen van dien. Daar denk je liever niet aan ... Van de gebruikte racefietsen die bij Banierhuis in het assortiment komen weet je zeker dat ze 100% in orde zijn. Ongeacht het feit of je kiest voor een carbon of een aluminium frame; de kwaliteit is een zekerheid.

Op maat afstellen

Wanneer je een tweedehands racefiets koopt bij Banierhuis, stellen wij ‘m helemaal af op jouw lichaamslengte. Je kunt het plezier in wielrennen verliezen als de fiets verkeerd is afgesteld. Enkele millimeters hoger of lager kan al genoeg zijn om (blijvende) blessures te voorkomen. Natuurlijk kun je naderhand ook altijd bij ons terecht om de fiets bij te laten stellen. 

De mooiste merken tweedehands racefietsen

Wij krijgen regelmatig racefietsen binnen van de beste merken. Bianchi, Focus, Koga, maar ook andere merken zoals Cannondale of Cube passeren regelmatig de revue. Heb je een mooi model gezien? Reserveer dan direct een proefrit bij een vestiging van Banierhuis in de omgeving van Utrecht. Een proefrit reserveren is makkelijk. Klik op het model van jouw keuze en selecteer “proefrit reserveren”. Wij zorgen ervoor dat de fiets klaarstaat voor een proefrit en stellen ‘m bovendien helemaal op maat af voor jou.

info.png  Informatie over framemaat bepalen >