Stadsfietsen

Tweedehands Stadsfietsen

Tweedehands Stadsfietsen zijn ideaal voor korte ritten. De fietsen zijn relatief onderhoudsvrij en kunnen wel tegen een stootje! Banierhuis heeft verschillende modellen tweedehands fietsen in het assortiment.
Lees meer
Stadsfietsen

Tweedehands Stadsfiets kopen?

Als u aan een standaard fiets denkt, komt u al gauw uit bij een stadsfiets. Het is veruit de populairste fiets in Nederland. Er rijden er letterlijk miljoenen rond. Mede daarom zijn er ook zoveel tweedehands stadsfietsen verkrijgbaar. Zoekt u een goede tweedehands stadsfiets die helemaal is nagekeken en waarvan de kwaliteit 100% is? Banierhuis biedt stadsfietsen aan van verschillende merken en voor aantrekkelijke prijzen.

Stadsfietsen: echte allrounders

Een goede maar simpele fiets nodig voor de tochtjes naar school? Een stadsfiets biedt uitkomst! Studeert u in de regio Utrecht en zoekt u een fiets die redelijk onderhoudsvrij is voor de dagelijkse ritjes naar De Uithof, de kroeg of naar de vereniging? Een tweedehands stadsfiets is heel geschikt! Stadsfietsen zijn degelijke fietsen die niet snel kapotgaan door hun robuuste karakter. Bovendien zijn ze relatief onderhoudsvrij. En natuurlijk zijn tweedehands stadsfietsen ook nog eens goed voor uw portemonnee ...

Kom langs voor een proefrit, of bestel direct online

Mooie tweedehands stadsfiets gezien? Bestel ‘m direct online dan wij bezorgen ‘m binnen enkele dagen bij u aan huis. Dat is nog eens makkelijk. Maar langskomen voor een proefrit bij een van onze vestigingen in de omgeving van Utrecht kan natuurlijk ook. Boek daarvoor direct een vrijblijvende proefrit in. Wij zorgen ervoor dat de fiets van uw keuze klaarstaat voor een proefrit bij een van onze filialen in de omgeving van Utrecht.

Heeft u niet gevonden waar u naar op zoek bent? Houd deze pagina dan regelmatig in de gaten. Wij plaatsen vaak nieuwe fietsen op deze pagina. Ook kunt u contact met ons opnemen via de telefoon of per e-mail. Wanneer wij de fiets wél op voorraad hebben, laten we het u weten!