Transportfietsen

Tweedehands transportfietsen zijn niet alleen praktisch. Ze zijn ook nog eens erg mooi. Het zijn fietsen die onderhevig zijn aan de laatste trends, maar ook de transportfietsen uit ons tweedehands assortiment kunnen nog prima een paar jaar mee! 

Lees meer >

Jouw gekozen filters

Onze filialen

Klantenservice

Klantverhalen
Banierhuis hielp mij aan een super strak sturende, comfortabele racefiets. Een fantastische ervaring!
- Marcelo van den Akker
Vind 1 van de 8 winkels van Banierhuis
Vind je winkelContact
#WinkelAdresAfstand
Transportfietsen

Ook op een tweedehands transportfiets mag je echt nog wel gezien worden. De fietsen mogen dan onderhevig aan de mode zijn; een transportfiets raakt niet ineens uit de mode. Het zijn populaire fietsen en dat zullen ze ook wel blijven. Misschien komt het omdat transportfietsen erg handig en praktisch zijn? Boodschappen doen, op de fiets naar de sportclub of terug vanaf de stad met een aantal tassen. Allemaal net zo makkelijk. Met een transportfiets is het een verademing om spullen (niet te groot natuurlijk) te vervoeren.

Kwaliteit bij Banierhuis

Of je nu zoekt naar een nieuwe of een gebruikte fiets, je wilt bovenal een betrouwbare fiets in huis – of schuur – halen. Wanneer je kiest voor een tweedehands transportfiets hoef je je daar in ieder geval geen zorgen over te maken. Iedere fiets in ons assortiment van gebruikte fietsen is eerst uitvoerig gecheckt door een van onze fietsexperts. Onderdelen die vervangen moesten worden, hebben wij vervangen voor nieuwe. Dat geeft jou een veilig gevoel. Een fiets voor jaren plezier.

Favoriete fiets niet gevonden?

Ons aanbod tweedehands fietsen is geregeld verschillend. Op het ene moment hebben wij 10 tweedehands transportfietsen in ons assortiment, op het andere moment is alles uitverkocht. Zie je jouw favoriete transportfiets er niet tussen staan? Bel ons dan gerust op. Het kan zijn dat we in onze werkplaats tweedehands fietsen aan het voorbereiden zijn voor de verkoop. Misschien is het wel de fiets waar jij om hebt gevraagd. In dat geval geven we je een belletje zodat jij de eerste bent die kan komen kijken! 

info.png  Informatie over framemaat bepalen >