Transportfietsen

Tweedehands Transportfiets

Met een tweedehands transportfiets kunt u zichzelf echt onderscheiden en komt u voor de dag met een hippe fiets. Allemaal hebben ze een eigen verhaal, net zoals u. Transportfietsen zijn bovendien een lust voor het oog.
Lees meer

Filteren op

Merk
meer... minder
meer... minder
Filter
Zoek in de blog

Categorie: Transportfietsen

Sorry voor het ongemak

Wij hebben op dit moment geen aanbod in deze categorie

Transportfietsen

Tweedehands transportfietsen

Transportfietsen zijn populair door hun veelzijdigheid. Functioneel gezien is de transportfiets zeer praktisch door de kenmerkende drager op het voorwiel. Een boodschappentas of een sporttas kan eenvoudig voorop worden geplaatst. Daarnaast hebben de fietsen door hun robuuste kenmerken relatief weinig onderhoud nodig. Bovendien hebben transportfietsen een hippe uitstraling. Door de combinatie tussen design en het praktische karakter zal deze fiets ook de komende jaren populair blijven.

Onderscheidend karakter

Met een tweedehands transportfiets onderscheidt u zich echt van de massa. Het zijn fietsen die de robuustheid en rijeigenschappen van een stadsfiets hebben, maar zich op esthetisch gebied heel duidelijk kenmerken. Transportfietsen zijn dan ook een graag geziene fiets in grotere steden als Amsterdam en Utrecht. Samengevat zijn transportfietsen hip, stoer, praktisch, onderhoudsvriendelijk en onderscheidend. Do we need to say more? Heeft u een mooie fiets op het oog? Dan wilt u deze natuurlijk testen. Boek direct een proefrit bij een van onze 7 filialen in de regio Utrecht.