Vakantiefietsen

Tweedehands Vakantiefietsen

Droomt u al weg bij de gedachte aan een vakantie op uw fiets? Voel u één met de natuur en ervaar het fantastische gevoel van een vakantie op uw fiets. Banierhuis heeft regelmatig de mooiste tweedehands Vakantiefietsen in haar assortiment ...
Lees meer
Vakantiefietsen

Tweedehands Vakantiefiets kopen?

Zoekt u een tweedehands vakantiefiets? Dan is het belangrijk dat de fiets bij u past. Passend bij uw lichaamslengte, bij uw gebruik en bij uw budget. Bekijk de filters aan de linkerkant van deze pagina om direct te zien of wij modellen op voorraad hebben die geschikt zijn voor uw lichaamslengte. Mocht u hieraan twijfelen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Zoek een fiets die past bij uw gebruik

Is het de eerste keer dat u met de fiets op vakantie wilt gaan? Dan is het niet vreemd om eerst een tweedehands vakantiefiets aan te schaffen. Maar wat voor type fiets past dan bij u? Het is belangrijk om rekening te houden met het gewicht dat u wilt gaan vervoeren op uw fiets. Gaat u gebruikmaken van fietstassen? Vervoert u daar veel gewicht in? Als u bijvoorbeeld kiest om ook tenten, slaapzakken en matrasjes mee te nemen op uw fiets, zal het gewicht automatisch toenemen. In dat geval is het raadzaam om een tweedehands vakantiefiets te kiezen met genoeg en bovendien sterke draagbeugels voor uw bagage. Zoekt u extra comfort? Kies er dan voor om een tweedehands vakantiefiets te kopen met voorvorkvering.

Passend bij uw budget

Tweedehands vakantiefietsen zijn automatisch geschikt voor de lagere budgetten. Ideaal om eens een fietsvakantie uit te proberen. Verwacht naast een lage prijs ook de hoogst mogelijke kwaliteit: al onze tweedehands vakantiefietsen zijn met veel zorg nagekeken en gecontroleerd op hun kwaliteit. Daar waar nodig hebben we de fiets voorzien van nieuwe onderdelen.

Direct uw tweedehands Vakantiefiets bestellen of eerst uitproberen?

Natuurlijk kunt u uw (nieuwe) gebruikte vakantiefiets direct bestellen via onze webshop. In dat geval wordt de fiets enkele dagen later bij u thuisbezorgd. Maar u kunt ook eerst langskomen bij een van onze vestigingen in de omgeving van Utrecht voor het maken van een proefrit. Een proefrit inboeken is gemakkelijk en gaat snel via onze webshop. Kies uw favoriete model en kies voor “proefrit reserveren”.