Vakantiefietsen

Droom jij al weg bij de gedachte aan een vakantie met jouw fiets? Voel je één met de natuur en ervaar het fantastische gevoel van een vakantie met jouw fiets. Banierhuis heeft regelmatig de mooiste tweedehands vakantiefietsen in haar assortiment.

Lees meer >

Jouw gekozen filters

Onze filialen

Klantenservice

Klantverhalen
Banierhuis hielp mij aan een super strak sturende, comfortabele racefiets. Een fantastische ervaring!
- Marcelo van den Akker
Vind 1 van de 8 winkels van Banierhuis
Vind je winkelContact
#WinkelAdresAfstand
Vakantiefietsen

Zoek je een tweedehands vakantiefiets? Dan is het belangrijk dat de fiets bij jou past. Passend bij jouw lichaamslengte, bij jouw gebruik en bij jouw budget. Bekijk de filters aan de linkerkant van deze pagina om direct te zien of wij modellen op voorraad hebben die geschikt zijn voor uw lichaamslengte. Mocht je hieraan twijfelen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. 

Zoek een fiets die past bij jouw gebruik

Is het de eerste keer dat je met de fiets op vakantie wilt gaan? Dan is het niet vreemd om eerst een tweedehands vakantiefiets aan te schaffen. Maar wat voor type fiets past dan bij jou? Het is belangrijk om rekening te houden met het gewicht dat je wilt gaan vervoeren op uw fiets. Ga je gebruikmaken van fietstassen? Vervoer je daar veel gewicht in? Als je bijvoorbeeld kiest om ook tenten, slaapzakken en matrasjes mee te nemen op uw fiets, zal het gewicht automatisch toenemen. In dat geval is het raadzaam om een tweedehands vakantiefiets te kiezen met genoeg en bovendien sterke draagbeugels voor uw bagage. Zoek je extra comfort? Kies er dan voor om een tweedehands vakantiefiets te kopen met voorvorkvering. 

Passend bij jouw budget

Tweedehands vakantiefietsen zijn automatisch geschikt voor de lagere budgetten. Ideaal om eens een fietsvakantie uit te proberen. Verwacht naast een lage prijs ook de hoogst mogelijk kwaliteit: al onze tweedehands vakantiefietsen zijn met veel zorg nagekeken en gecontroleerd op hun kwaliteit. Daar waar nodig hebben we de fiets voorzien van nieuwe onderdelen. 

Direct jouw tweedehands vakantiefiets bestellen of eerst uitproberen?

Natuurlijk kun je jouw (nieuwe) gebruikte vakantiefiets direct bestellen via onze webshop. In dat geval wordt de fiets enkele dagen later bij jou thuisbezorgd. Maar je kunt ook eerst langskomen bij een van onze vestigingen in de omgeving van Utrecht voor het maken van een proefrit. Een proefrit inboeken is gemakkelijk en gaat snel via onze webshop. Kies jouw favoriete model en kies voor “proefrit reserveren”.

info.png  Informatie over framemaat bepalen >