De Redding Elektrische Bakfietsen - Banierhuis De Redding fietsdealer

De Redding Elektrische bakfietsen

Kindervervoer? Lekker met de kleintjes er op uit, of van BSO naar school en terug? Pak een bakfiets van de Redding!
Lees meer
De Redding

De Redding KDV-BSO elektrische bakfietsen

Model KDV-BSO van Redding is speciaal ontworpen om aan de behoeften van kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en gastouderopvang te beantwoorden. Modern, veilig, makkelijk en compleet. Bovendien een zeer effectieve reclame-uiting! Met uw logo en webadres op de bak bent u in uw buurt opvallend zichtbaar voor uw doelgroep. Vraag ons gerust om advies hoe uw beeld en tekst zo voordelig mogelijk aangebracht kan worden. Wij hebben er grote ervaring mee.

Veilig onderweg

Vroeger, toen de melkboer nog langs de huizen ging met een bakfiets, deed hij dat op een centraalstuurder. Dat wil zeggen dat de bak in zijn geheel draait rond een scharnierpunt tussen de voorwielen. Vandaag de dag is er weinig veranderd: de meeste driewielbakfietsen hebben nog steeds dit besturingstype. Het grote nadeel hiervan is dat het onwennig fietst en instabiel kan zijn, veel van dit soort fietsen vallen makkelijk om.

Redding bakfietsen voor kindervervoer hebben een ander besturingstype: fuseebesturing. Hierbij sturen de voorwielen als die van een auto, de bak zelf blijft stil staan. Hierdoor is de stabiliteit altijd gewaarborgd en rijdt de fiets intuïtief. Dit maakt het rijgedrag veilig en het stuurt lekker licht.

Op het gebied van veiligheid heeft de Redding KDV-BSO nog meer te bieden: zijn sterke dubbele schijfremmen en terugtraprem zorgen voor meer dan voldoende remkracht in alle situaties. De kinderen zitten veilig achter een sterke beugel met vingervriendelijke scharnieren. Voor de allerkleinsten kunnen Bobike Mini Classic zitjes worden gemonteerd met driepuntsgordels. De transparante huif, die van voor- en zijruiten kan worden voorzien, beschermt tegen weer en wind. Langs de zijkanten van de bak is een grote reflectiestrip aangebracht, zodat de bakfiets ook in het donker en bij slecht weer goed te zien is.

Goedkoop in het gebruik


Want: Lage onderhoudskosten, geen brandstofkosten of wegenbelasting. Bovendien houdt u het vervoer in eigen beheer, en bent u dus niet van anderen afhankelijk. De bakfiets is altijd beschikbaar en flexibel inzetbaar.

Jarenlang betrouwbaar

Duurzaamheid is daarbij het sleutelwoord. De fiets is met de hand gebouwd in Nederland en heeft een stabiel stalen frame. Dat frame is 3-laags gepoedercoat zodat het zelfs na jaren in de pekel en regen niet roest. Talloze andere belangrijke onderdelen, zoals het besturingssysteem zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal. De ruime bak is van duurzaam betonplex of van 3-laags gelakt multiplex.

Extra mogelijkheden en accessoires

De Redding elektrische bakfietsen hebben erg veel extra mogelijkheden en accessoires waar je uit kunt kiezen. Te denken valt aan de optionele regenhuif om tijdens een regenbui toch met een droog pak aan te komen (de mini-passagiers dan). Voor extra veiligheid is er ook een kinderzitje te monteren. En ben jij eigenlijk wel klaar om de De Redding als bakfiets te gebruiken?

info.png Informatie over de verschillende elektromotoren >
info.png Informatie over framemaat bepalen >