Nieuwe Elektrische fiets kopen? Voordelig & snel | Banierhuis.nl

Elektrische fietsen

Op een elektrisch fiets maakt je moeiteloos heerlijke fietstochten. Zonder veel inspanning schieten de kilometers onder jou door! Banierhuis biedt de mooiste elektrische fietsen van de allerbeste merken.
Lees meer
Filteren op
Type Fiets
Frame type
Merk
more... less
Maat
more... less
Aantal versnellingen
more... less
Prijs
Motorpositie
Kleur
more... less
Filter
Zoek in de blog

Er zijn 232 producten.

Overzicht van 1-24 of 232 item(s)
Koga E-Inspire heren kopen bij Banierhuis, de grootste Fietsenwinkel in Utrecht.
Korting
-€ 800,00

Koga E-Inspire heren

Normale prijs € 3.099,00 Prijs € 2.299,00

SUPERDEAL. OP is OP

Overzicht van 1-24 of 232 item(s)
Elektrische fietsen

Elektrische fietsen zijn populairder dan ooit

In toenemende mate weten zowel jonge als oude fietsliefhebbers (dames, heren en lage instap) de weg goed te vinden op en naar de elektrische fiets. Qua uiterlijk doet een elektrische fiets allang niet meer onder voor een normale fiets, of dat nu een elektrische bakfiets, een elektrische moederfiets, elektrische mountainbike is. De accu’s worden steeds kleiner en tegelijk neemt de actieradius juist toe, waardoor het aantrekkelijk is om er eens lekker op uit te trekken met een elektrische fiets. Banierhuis heeft veel verschillende topmodellen op voorraad. Stuk voor stuk met unieke kenmerken. Of je nu een elektrische fiets zoekt om de lange afstand tussen jouw werk en woonplaats te overbruggen (zoals met een elektrische hybride fiets) of juist om korte stukken in jouw stad te fietsen (bijvoorbeeld met een elektrische stads- of transporfiets) met wat ondersteuning; Banierhuis heeft dè elektrische fiets die bij je past.

De extra snelle elektrische fietsen; speed pedelecs?

Voor wie van extra snelheid houdt bieden speed pedelecs, ook wel snelle e-bikes of pedelecs genoemd, een mooie uitkomst. Speed pedelecs zijn elektrische fietsen die trapondersteuning bieden tot en met snelheden van wel 45 km/h. Het is de ideale oplossing wanneer je de langere afstand tussen jouw werk- en woonplaats wilt overbruggen door op een snelle manier, zonder in de file te staan, en met een niet bezwete rug op het werk aan te willen komen. Banierhuis heeft snelle e-bikes van de merken Kalkhoff, Gazelle en Cannondale.

Elektrische fiets kopen

Een elektrische fiets is geen impulsaankoop. Je stemt het type elektrische fiets af op jouw behoefte en doet dat weloverwogen. Wil je langere (sportieve) ritten gaan maken en kun je hierbij wel wat trapondersteuning gebruiken? Dan zijn onze elektrische hybridefietsen een prima keuze. Kun je wel een duwtje in jouw rug gebruiken tijdens de alledaagse boodschappen op de fiets? Dan is het comfort en de zithouding van de fiets een belangrijke eigenschap. Voor jouw fietsritten in jouw dorp of in de stad is een elektrische moeder- of stadsfiets aan te raden. Maar welk merk kies je dan? Ga je voor een elektrische fiets uit het iets duurdere segment van Koga, Kalkhoff, Cannondale of Gazelle Ultimate? Of kies je voor een elektrische fiets van Sparta, Batavus, Cortina, Focus of Gazelle? En kies je dan voor een middenmotor of een motor in uw voor- of achterwiel? Meer informatie over de verschillen tussen de elektromotoren leest u hier >. Banierhuis heeft ook diverse tweedehands elektrische fietsen of nieuwe elektrische fietsen in de aanbieding.

Oriënteer je gerust in onze webshop of kom langs bij een van onze 8 filialen in de omgeving Utrecht voor een proefrit. Wij adviseren je graag persoonlijk bij het kiezen van jouw ideale elektrische fiets.

info.png Informatie over de verschillende elektromotoren >
info.png Informatie over framemaat bepalen >