Flyer e-bikes - pure Zwitserse kwaliteit | Banierhuis.nl

Flyer Elektrische fietsen

Het is niet in woorden uit te drukken wat een heerlijk gevoel een rit op een FLYER e-bike teweegbrengt.
Lees meer
Filteren op
Frame type
Merk
more... less
Maat
Aantal versnellingen
Prijs
Motorpositie
Kleur
Filter
Zoek in de blog

Er zijn 11 producten.

Overzicht van 1-11 of 11 item(s)
Overzicht van 1-11 of 11 item(s)
Flyer

Flyer e-bikes

“Zeg je e-bike, dan zeg je Flyer”, zullen de meeste Zwitsers je vertellen. Flyer is in Zwitserland hét merk voor e-bikes. Maar het duurt niet lang meer voor andere landen in Europa dit ook opmerken. Sterker nog, Flyer e-bikes zijn al bezig met een razendsnelle opmars richting de top. Ook in Nederland winnen zij snel aan populariteit. En dat is meer dan terecht, want geregeld komen fietsen van Flyer als beste uit de test.

Zou de Zwitserse kwaliteit hier een rol in spelen? Waarschijnlijk wel. Want wie is er nou niet verzot op het precisiewerk, het oog voor detail en de hoogwaardige kwaliteit van de Zwitsers. Flyer e-bikes worden zelfs gezien als de beste e-bikes die er zijn. 

Uitgegroeid tot de absolute top

Het bedrijf Flyer AG pioniert al sinds begin jaren 90 met e-bikes. Bij verschillende technische doorbraken in de elektrische fietsenbranche had Flyer een grote rol. Zo waren zij de eerste producent van e-bikes die de lithium-ion technologie toepaste. Revolutionair was het lage gewicht in combinatie met het grote bereik. Op dit succes kon Flyer prima verder bouwen. Het technisch vernuft bleef maar komen. Zodoende kreeg het merk veel aanzien. Noem Flyer dus gerust één van de échte voorlopers op het gebied van elektrische fietsen. 

Vind je het leuk om de ontwikkelingen van Flyer gevisualiseerd te hebben gedurende de jaren, dan is het de moeite waard een kijkje te nemen op de website. De esthetische veranderingen zijn enorm zoals je ziet.

Geavanceerde technologie

Natuurlijk heeft Flyer ook nu nog, in de twenties van de 21e eeuw, innovatie hoog in het vaandel staan. Uniek is dat Flyer modellen als enige in de markt uitgerust zijn met een Panasonic GX middenmoter, welke een vermogen van 90 NM heeft! 

Daarnaast is de zelfontwikkelde FIT-systeemintegratie kenmerkend voor Flyer. Dit technisch hoogstandje verbindt de belangrijkste fietscomponenten op harmonieuze wijze met elkaar en optimaliseert zo de onderlinge interactie. Dit maakt de fietsbeleving unieker én prettiger. 

Kom langs voor een proefrit

Ben je nieuwsgierig geworden naar een Flyer e-bike? Dat kunnen wij ons wel voorstellen. Het zijn grandioze fietsen. Banierhuis is geselecteerd dealer van Flyer e-bikes en heeft veel modellen op voorraad. Hebben we dat niet? Dan kunnen we de fiets bestellen. Jij kan jouw Flyer e-bike natuurlijk bestellen in onze webshop, maar we hebben ze ook beschikbaar voor een proefrit in onze filialen. 

info.png Informatie over de verschillende elektromotoren >

info.png Informatie over framemaat bepalen >