Flyer elektrische fiets kopen? Kom je Flyer ebike testen bij een van onze winkels

Flyer Elektrische fietsen

Het is niet in woorden uit te drukken wat een heerlijk gevoel een rit op een FLYER e-bike teweegbrengt.
Lees meer

Er zijn 2 producten.

Overzicht van 1-2 of 2 item(s)
Overzicht van 1-2 of 2 item(s)
Flyer

Zwitserse e-bike pionier sinds 1995

Als pionier heeft FLYER AG sinds het begin van de jaren negentig een schat aan ervaring met de FLYER e-bike opgebouwd en de ontwikkelingen in de e-bike-industrie aanzienlijk beïnvloed en versterkt. Deze knowhow vloeit dagelijks terug in alle bedrijfsactiviteiten. FLYER AG is de marktleider voor e-bikes in Zwitserland.

De belangrijkste markten zijn Duitsland, Oostenrijk en Nederland. FLYER is ook aanwezig op de Oostenrijkse, Franse en Italiaanse markt. FLYER AG werkt met ca. 300 FLYER-dealers in Zwitserland, 450 in Duitsland, 200 in Nederland en 90 in Oostenrijk. Dit dichte netwerk stelt FLYER AG in staat om de eindklanten in de buurt te houden en in te spelen op hun behoeften.

Toonaangevende producent

Als toonaangevende producent en distributeur van e-bikes oriënteert FLYER AG zich zoveel mogelijk op de behoeften van klanten en verkooppartners. Alle producten van FLYER AG worden gekenmerkt door klantgerichte toegevoegde waarde, hoge functionaliteit en innovatieve diensten. Ons doel is om onze klanten en partners meteen de beste Zwitserse kwaliteit te bieden, betrouwbaar te zijn in producten en diensten en hen te onderscheiden met hoogwaardige diensten.

Liever een persoonlijk advies?

Als je kiest voor een elektrische fiets, dan wil je dat in een keer goed doen! Je koopt de fiets tenslotte voor een langere tijd. Daarom is het belangrijk dat je een fiets kiest die past bij jouw rijgedrag, gebruik en lichaamslengte. Onze experts hebben jarenlange ervaring en kunnen je uitgebreid adviseren. Maar jouw ervaring op de fiets is hetgeen wat echt telt, en dat kun je alleen zelf meemaken. Daarom nodigen wij je graag uit voor een proefrit bij een van onze vestigingen in de regio Utrecht. Boek jouw proefrit dus direct in, dan stellen onze experts de fiets graag persoonlijk voor jou af!

info.png Informatie over de verschillende elektromotoren >
info.png Informatie over framemaat bepalen >