Gazelle Ultimate Elektrische Fietsen - Banierhuis Gazelle dealer

Gazelle Ultimate E-bikes

Zelf noemt Gazelle haar Ultimate elektrische fietsen: “het beste wat Gazelle te bieden heeft”. Daartoe hebben zij alle recht van spreken, want de Gazelle Ultimate uitvoeringen bieden zowel sportiviteit, superieur comfort als hoogwaardige onderdelen. Ben jij er klaar voor?
Lees meer
Filteren op
Frame type
Merk
more... less
Maat
Aantal versnellingen
Prijs
Motorpositie
Kleur
Filter
Zoek in de blog

Er zijn 5 producten.

Overzicht van 1-5 of 5 item(s)
Overzicht van 1-5 of 5 item(s)
Gazelle Ultimate

Gazelle Ultimate elektrische fietsen

Er zijn tal van redenen te bedenken waarom je zou moeten kiezen voor een elektrische fiets van Gazelle uit de Ultimate collectie. Wat dacht je bijvoorbeeld van de actieradius die je tot wel 145 kilometer trapondersteuning geeft? Zelfs de langste fietstochten zul je kunnen maken met volledige ondersteuning. Ook de lichtgewicht frames, gemaakt van hoogwaardig carbon of aluminium, maken het een genot om met een Gazelle Ultimate vele fietskilometers te maken. Daarnaast zou een Gazelle Ultimate geen Gazelle Ultimate zijn zonder te beschikken over de beste materialen en onderdelen. Zij werken samen met alleen de beste merken en fabrikanten zoals Shimano, Magura, Curana en Continental.

Welk elektrisch model Ultimate kiest u?

De elektrisch uitgevoerde Ultimate collectie van Gazelle kent anno 2017 drie modellen. Zoek je een hoogwaardige fiets voor sportievere ritten waarbij wendbaarheid en optimale controle een vereiste zijn? Kies dan voor de Ultimate T9 HMB. Hou je wel van de laatste technische snufjes zoals een perfect afgestemde trapondersteuning en een navigatiefunctie? Dan is de Ultimate T10 HMB echt een fiets voor jou! Of toch op zoek naar een elektrische fiets gericht op comfort en weinig onderhoud? Dan ga je aan de Ultimate C8 HMB veel plezier beleven!

Liever een persoonlijk advies?

Als je kiest voor een elektrische fiets, dan wil je dat in een keer goed doen! Je koopt de fiets tenslotte voor een langere tijd. Daarom is het belangrijk dat je een fiets kiest die past bij jouw rijgedrag, gebruik en lichaamslengte. Onze experts hebben jarenlange ervaring en kunnen je uitgebreid adviseren. Maar jouw ervaring op de fiets is hetgeen wat echt telt, en dat kun je alleen zelf meemaken. Daarom nodigen wij je graag uit voor een proefrit bij een van onze vestigingen in de regio Utrecht. Boek jouw proefrit dus direct in, dan stellen onze experts de fiets graag persoonlijk voor jou af!

info.png Informatie over de verschillende elektromotoren >
info.png Informatie over framemaat bepalen >