Koga Elektrische Fietsen - Banierhuis Koga fietsdealer

Koga Elektrische Fietsen

Elektrische fietsen van het merk Koga kenmerken zich door de kwaliteit, het gevoel voor design en hun levenslange garantie op het frame. Het merk is Nederlands, assemblage geschiedt in Nederland én met de hand. Zegt dat niet genoeg?
Lees meer
Filteren op
Frame type
Merk
more... less
Maat
Aantal versnellingen
Prijs
Motorpositie
Kleur
Filter
Zoek in de blog

Er zijn 20 producten.

Overzicht van 1-20 of 20 item(s)

Koga Evia Pro

Prijs € 4.899,00

MET € 498 SERVICE CHEQUE E-GOUD CADEAU

Koga E-Lement heren kopen bij Banierhuis, de grootste Fietsenwinkel in Utrecht.
Korting
-€ 900,00

Koga E-Lement heren

Normale prijs € 3.399,00 Prijs € 2.499,00

SUPERDEAL. OP is OP

Overzicht van 1-20 of 20 item(s)
Koga

Koga elektrische fietsen

Koga is een 100% Nederlands fietsenmerk. Opmerkelijk is dat alle elektrische fietsen van het hoogwaardige merk volledig in Nederland geassembleerd worden. Wellicht nóg opmerkelijker is het feit dat de assemblage ook nog eens volledig met de hand geschiedt! Vroeger werkte het bedrijf samen met het Japanse Miyata. De frames werden destijds gebouwd in Japan, bij ’s werelds beste bouwer van frames. Maar Koga bouwt tegenwoordig ook haar eigen frames. En ook dat doen zij goed, heel erg goed ...

De kwaliteit van een Koga

Koga (elektrische) fietsen zijn niet bij iedere dealer te koop. Het merk verwacht namelijk van haar dealers dat zij een uitstekende service verlenen. Niet voor niets is Banierhuis door Koga als dealer gekozen ... Bij Banierhuis krijg je op alle nieuwe elektrische fietsen van Koga namelijk 1 jaar gratis onderhoud.

Levenslange garantie op het frame

Maar dat is nog niet alles ... Koga zelf is ook 100% overtuigd van de kwaliteit van haar elektrische fietsen. Dat bevestigen zij door je een levenslange garantie op het frame te geven. Zo rijd je altijd met een gerust en veilig gevoel op jouw fiets.

Koga fiets kopen?

In de webshop van Banierhuis kun jij je alvast oriënteren op jouw ideale Koga model. En kopen kan gemakkelijk in heel Nederland via onze webshop. Of je nu uit Groningen, Maastricht, Den Helder of Middelburg komt; jouw nieuwe elektrische Koga fiets wordt altijd snel én gratis thuisbezorgd! Natuurlijk kun je ook langskomen bij een van de vestigingen in de buurt van Utrecht om de fiets eerst eens te testen. Je reserveert gemakkelijk een fiets voor een proefrit bij een door jou gewenste vestiging. Onze experts helpen je graag verder om de fiets helemaal op maat af te stellen of een advies te geven.

info.png Informatie over de verschillende elektromotoren >
info.png Informatie over framemaat bepalen >