Nieuwe Bakfiets kopen? Voordelig & snel | Banierhuis.nl

Bakfietsen

Een bakfiets ... Dat is nog eens een leuke manier om voor de dag te komen! En een hele praktische bovendien. Met de bakfietsen van tegenwoordig vervoer je gemakkelijk vele kilo’s zonder in te leveren op rijcomfort.
Lees meer
Bakfietsen

Wil je een Bakfiets kopen?

Denk je eraan om een bakfiets te kopen? Niet langer in de file als je van de ene kant van de stad naar de andere kant van de stad moet fietsen met het nodige gewicht? Bakfiets! Op een milieuverantwoorde wijze jouw kinderen naar school brengen en genieten van de frisse buitenlucht? Bakfiets! Boodschappen doen maar geen zin om een parkeerplek te zoeken en er nog voor te betalen ook? Bakfiets! Een veiligere manier om jouw kinderen te vervoeren dan een kinderzitje? Bakfiets! Redenen genoeg waarom je een bakfiets zou willen kopen.

Bakfietsen die gezien mogen worden

Banierhuis heeft verschillende soorten bakfietsen in haar assortiment. Deze bakfietsen zijn in geen velden of wegen meer te vergelijken met de bakfietsen van vroeger. De tijd van logge, zwaar bestuurbare bakfietsen waar bovendien geen beweging in te krijgen is, is voorbij! Het nieuwe type bakfiets oogt sportief, vervoert veel gewicht, stuurt lichtjes en is binnen de kortste keren op gang. Perfecte rijeigenschappen dus!

Verschillende merken

Wij hebben bakfietsen van verschillende merken op voorraad. Ieder merk heeft haar eigen kenmerken en een eigen design. Bakfietsen van het merk Urban Arrow zijn op dit moment erg populair omdat ze een mooi ontwerp hebben, wendbaar zijn en bovendien genoeg kunnen vervoeren. Heb je veel kinderen die je weg moet brengen? Dan wil je dat bovenal op een veilige manier doen. Bakfiets.nl heeft een breed aantal modellen die voor vele doeleinden geschikt zijn. Bezoek een van onze vestigingen in Utrecht voor een advies op maat. Maak dan direct een proefrit!

Bakfiets proberen in de regio Utrecht?

Banierhuis biedt de mogelijkheid om proefritten te maken. Deze proefritten zijn online in te boeken via onze webshop. Klik op de bakfiets die je graag zou willen testen en kies vervolgens voor “reserveer een proefrit”. Wij zorgen er dan voor dat de bakfiets klaarstaat op de afgesproken tijd en op de afgesproken locatie. De vestigingen van Banierhuis bevinden zich allemaal in de regio Utrecht. Je fietst dus met gemak even de stad in om te ervaren hoe zo’n bakfiets zich nou écht gedraagt in de drukte!

info.png Informatie over framemaat bepalen >