Cortina herenfietsen

Cortina Herenfietsen

Herenfietsen van Cortina zijn gemaakt voor de fietser die meer wil dan alleen een kwalitatief goede fiets. Het oog wil tenslotte ook wat! De verfrissende en stoere looks van Cortina zijn in dat geval precies waar je naar op zoek bent.
Lees meer
Filteren op
Type frame
Merk
more... less
Maat
Wielmaat (inch)
Aantal versnellingen
Prijs
Kleur
Filter
Zoek in de blog

Er zijn 27 producten.

Overzicht van 1-24 of 27 item(s)
Overzicht van 1-24 of 27 item(s)
Cortina herenfietsen

Verschillende modellen Cortina herenfietsen

Cortina herenfietsen zijn bekend geworden door de stoere en herkenbare transportfietsen van het merk. Dit model mag dan nog steeds wel het best vertegenwoordigd zijn door het fietsenmerk, maar andere modellen zijn ook zeker de moeite waard. Stoer, vernieuwend en trendy zijn de kernwaarden die in iedere fiets terug te zien zijn. De snelheid opzoeken en lange toertochten maken kun je doen met een hybride fiets van Cortina. Voor in en rond de stad kun je met een stadsfiets goed uit de voeten. Denk bijvoorbeeld aan de U1 en N7 modellen. Cortina herenfietsen zijn overigens óók verkrijgbaar in diverse retro varianten. En ook voor de heren die een fiets zoeken waarmee ze áltijd wind mee hebben, zijn er tevens diverse elektrische varianten van diverse modellen beschikbaar.

Het merk Cortina

Cortina is sinds de jaren ‘70 al actief op de fietsmarkt. Op dat moment met zowel herenfietsen als damesfietsen van degelijke kwaliteit, zonder al te veel poespas. Vanaf het jaar 2006 heeft het merk echter gekozen om meer in te zetten op lifestyle, trends en beleving. Met een dergelijke focus op esthetiek, in combinatie met de naam “Cortina”, doet het merk daarmee wellicht Italiaanser aan dan het daadwerkelijk is. Want het merk is 100% Nederlands. Leuk feit, maar het maakt verder eigenlijk ook niet zoveel uit. Wat er echt toe doet is dat de fietsen gedurfd zijn, schitterende designs hebben en altijd net een tikkie anders dan de rest zijn. Cortina herenfietsen zijn vernieuwend en zorgen voor een frisse aanblik op straat! Met een Cortina mogen jullie echt wel gezien worden hoor, heren!

Proefrit maken op een Cortina herenfiets?

Ons aanbod in de webshop kan dan nog zo groot zijn, een Cortina herenfiets ervaar je het best als je er zelf ook een stuk op hebt gefietst. En misschien niet op één, maar wel op twee, drie of zelfs vier verschillende modellen van verschillende merken. In de zoektocht naar de perfecte herenfiets mengen wij ons graag en helpen wij waar dat kan. Maak gerust een afspraak in één van onze fietsenwinkels in Utrecht. Wij zorgen er dan niet alleen voor dat de door jou gewenste fietsen klaarstaan voor een proefrit, maar dat er ook een expert meekijkt, afstelt en een advies op maat geeft. Geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen natuurlijk. Alleen zo vind je de Cortina herenfiets die bij je past! Tot snel.

info.png Informatie over framemaat bepalen >