Gazelle Orange

Gazelle Orange

Zeg je Gazelle fiets, dan zeg je vakmanschap en kwaliteit. Al ruim 125 jaar timmert het merk Gazelle aan de weg. Of liever gezegd: aan het fietspad! Met de opkomst van elektrische fietsen is het bedrijf succesvoller dan ooit.
Lees meer
Gazelle Orange

De meest verkochte Gazelle fiets

Ook bij de Gazelle Orange-serie is het niet anders: stijlvol design, gebruiksgemak, maar bovenal perfecte afwerking staan voorop. Zoals we gewend zijn van dit merk, zijn ook de Orange modellen van sublieme kwaliteit. Hoewel er enkele ‘gewone’ fietsen in deze serie beschikbaar zijn, ligt de focus zonder meer op de elektrische modellen.

Elektrisch fietsen met de Gazelle Orange als basis

Het is een zegen voor veel mensen: trapondersteuning. Gazelle is één van de eerste merken geweest die met deze trend mee is gegaan. Hoewel de elektrische aandrijving wel degelijk een prijskaartje heeft, zijn de voordelen natuurlijk enorm. Nooit meer vermoeid na het fietsen, lekker snel op de plaats van bestemming én natuurlijk de grotere afstanden die kunnen worden afgelegd.

De Gazelle Orange fietsen zijn voornamelijk ontworpen voor een stedelijke omgeving, maar reken maar dat je ook goed overweg kan met deze fietsen in dorpen en op het platteland. De voordelen zijn enorm:

  • Krachtige middenmotor
  • Digitale display op stuur
  • Accu onder bagagedrager (keuze uit verschillende accupakketten)
  • Onderhoudsarm systeem

Natuurlijk heeft elk model zijn eigen unieke voordelen. Veelal beschikken ze over 7 versnellingen en zijn ze direct gebruiksklaar. Bij Banierhuis is er een ruime selectie aan Gazelle Orange fietsen beschikbaar, kijk gerust eens rond!

Gazelle Orange modellen

Er is niet één ultieme Orange fiets, maar elk model heeft zo zijn eigen specificaties en voordelen. Hieronder vind je onze beschikbare Gazelle Orange modellen. Let op: alle genoemde uitvoeringen zijn beschikbaar in een dames en heren model. Vrijwel alle typen hebben elektrische trapondersteuning, tenzij anders aangegeven.

C7+ (niet elektrisch)

C8 (niet elektrisch)

C7 HFP (alleen damesuitvoering)

C7 HMS

C8 HMB

C310 HMB

C330 HMS

De actieradius van de elektrische fietsen is uit te breiden naar wens, afhankelijk van de gekozen middenmoter. Kom gerust eerst eens testen om te zien wat het beste bevalt. Dan weet u direct waar u aan toe bent.

Al een mooie fiets in gedachten en helemaal zeker van uw keuze? Dan is het mogelijk om direct vanuit onze webshop te bestellen. Wellicht kan je er dan morgen al op fietsen! Sommige modellen worden geleverd met gratis onderhoudsbeurten ter waarde van enkele honderden euro’s! Hierdoor zal de fiets zonder twijfel veel langer meegaan.

Een Gazelle Orange fiets kopen bij Banierhuis

Banierhuis is de ideale winkel om een Gazelle Orange fiets te kopen. Het is heel simpel: direct van onze website bestellen, de volgende werkdag in huis! Dan kan het fietsplezier direct beginnen. Liever eerst een proefrit maken? Geen enkel probleem.

Voor proefritten kan een (vrijblijvende) afspraak op locatie worden gemaakt. Wij hebben in totaal 8 winkels in de regio Utrecht, hier is het mogelijk om een uitgebreide testrit te maken onder begeleiding van één van onze specialistische medewerkers.

Hiernaast leveren we advies op maat, maar het is natuurlijk ook mogelijk om één van de honderden andere fietsen te komen uitproberen. Wij hebben voor ieder wat wils, of het nu een Gazelle Orange is, of een ander model fiets.

info.png Informatie over framemaat bepalen >