Gazelle fietsen - Banierhuis Gazelle fietsdealer

Gazelle Fietsen

De liefde voor fietsen bij Gazelle gaat al ruim 125 jaar terug. Al die tijd maakt Gazelle betrouwbare fietsen met oog voor design. Van trekkingfiets tot stadsfiets. Gazelle heeft ze!
Lees meer
Filteren op
Type Fiets
Type frame
Merk
more... less
Maat
Wielmaat (inch)
Aantal versnellingen
Prijs
Kleur
more... less
Filter
Zoek in de blog

Er zijn 27 producten.

Overzicht van 1-24 of 27 item(s)
Overzicht van 1-24 of 27 item(s)
Gazelle

Alle soorten Gazelle fietsen

De passie voor fietsen wordt bij Gazelle vertaald in schitterende en betrouwbare fietsen. Dat doen zij al bijna 125 jaar. Al hun ervaring wordt gestopt in iedere fiets die het bedrijf produceert. Er rollen dagelijks zo’n 1000 fietsen van de band in de Gazellefabriek. Wat een routine! Mede daarom hebben Gazelle fietsen zo’n goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast heeft iedere Gazelle fiets 3 eigenschappen: het zijn lichte fietsen, van robuuste kwaliteit en met slimme designs.

Lichte fietsen

Waar je ook fietst ... Fietsen met een soepel rijgedrag zorgen ervoor dat je lekker kunt genieten van jouw fietstocht. Door de stad, door de polder, wind mee of wind tegen, berg op of berg af... Licht fietsen zorgt voor comfortabel rijgedrag. Dat komt enerzijds letterlijk door het gewicht van de frames, maar anderzijds ook door de rijbeleving van de fiets. Over het algemeen zijn frames van Gazelles zelfs zo’n 10% lichter dan frames van fietsen van andere merken.

Slimme designs

De slimme designs van Gazelle fietsen komen tot uiting in bijvoorbeeld geïntegreerde kabels en verlichting. Nu vraag jij je misschien af: “Waarom is dat dan slim? Het is toch vooral mooi?” Klopt! Mooi is het zeker, maar het is ook nog eens functioneel. Dit soort slimmigheidjes zit overal en nergens in de fiets verstopt. En daarom hebben Gazelle fietsen over het algemeen ook minder onderhoud nodig. Slim hè?

Robuuste kwaliteit

Mede door hun slimme designs zijn Gazelle fietsen van een robuuste kwaliteit. Maar ook de krasbestendige lak en het gebruik van hoogwaardige onderdelen zorgt voor een robuuste kwaliteit. Op een Gazelle krijg je tot wel 10 jaar garantie.

Dames- en herenmodellen in alle soorten en maten

Gazelle maakt zowel damesfietsen als herenfietsen in allerlei uitvoeringen. Onze collectie bestaat onder meer uit:

Heb je een mooie Gazelle fiets gezien in onze webshop? Dan kun je die direct bestellen, maar je kunt er ook eerst een proefrit op maken. Maak hiervoor een reservering via onze webshop door naar jouw favoriete fiets te navigeren. Proefritten kun je maken bij een van onze vestigingen in de omgeving van Utrecht.

info.png Informatie over framemaat bepalen >