Koga damesfietsen

Koga damesfietsen

Met een Koga damesfiets kun jij onbezorgd genieten van alle mooie ritten die je nog voor de boeg hebt met jouw fiets. Een Koga is van uitermate hoge kwaliteit en geeft vele jaren fietsplezier zonder omkijken!
Lees meer
Filteren op
Merk
more... less
Maat
Aantal versnellingen
Prijs
Kleur
Filter
Zoek in de blog

Er zijn 10 producten.

Overzicht van 1-10 of 10 item(s)
Koga F3 4.0 lage instap kopen bij Banierhuis, de grootste Fietsenwinkel in Utrecht.
Korting
-€ 50,00

Koga F3 4.0 lage instap

Normale prijs € 1.849,00 Prijs € 1.799,00

MET €246 SERVICE CHEQUE ZILVER CADEAU

Koga F3 3.0 lage instap
Korting
-€ 100,00

Koga F3 3.0 lage instap

Normale prijs € 1.599,00 Prijs € 1.499,00

MET €246 SERVICE CHEQUE ZILVER CADEAU

Koga Worldtraveller Mixed kopen bij Banierhuis, de grootste Fietsenwinkel in Utrecht.
Korting
-€ 250,00

Koga Worldtraveller Mixed

Normale prijs € 2.749,00 Prijs € 2.499,00

MET €246 SERVICE CHEQUE ZILVER CADEAU

Koga Colmaro Sports mixed kopen bij Banierhuis, de grootste Fietsenwinkel in Utrecht.
Korting
-€ 400,00

Koga Colmaro Sports mixed

Normale prijs € 1.699,00 Prijs € 1.299,00

MET €159 SERVICE CHEQUE BRONS CADEAU

Overzicht van 1-10 of 10 item(s)
Koga damesfietsen

Koga damesfietsen zijn van Nederlandse makelij

Koga klinkt wellicht niet zo heel Nederlands, toch is het merk 100% Nederlands. Misschien is het wel ’s lands bekendste fietsmerk als het aankomt op kwaliteit. Voorheen werkte het Nederlandse bedrijf samen met Miyata. Dit Japanse fietsenmerk produceerde de frames voor Koga. De merkcombinatie Koga-Miyata maakte snel een goede naam en groeide uit tot een topspeler in de markt. Maar sinds enkele jaren heeft Koga de productie van de frames in eigen beheer genomen. Niet zonder succes, want de kwaliteit is misschien zelfs nog wel beter geworden. Het merk geeft niet voor niets een levenslange garantie op alle frames. Naast het frame, zijn ook de overige onderdelen van de allerhoogste kwaliteit. Koga damesfietsen zijn over het algemeen fietsen die passen binnen een wat hoger budget, maar het zijn aan de andere kant fietsen waar je eigenlijk geen omkijken naar hebt. Je kan er altijd van op aan!

Voor welke Koga damesfiets kies jij?

Een Koga damesfiets kan je voor tal van ritten gebruiken. Het is belangrijk om van tevoren goed na te denken over de intensiteit en afstanden waarmee jij wilt gaan fietsen. Want dit bepaalt het model dat voor jou het meest ideaal is. Ieder model zorgt namelijk voor een andere fietshouding en beschikt over andere eigenschappen. Voor een ritje naar het dorp, de stad of een vriendin is een aerodynamische houding minder van belang dan wanneer je langere afstanden gaat fietsen. Zo is er een onderscheid in Koga stadsfietsen en Koga hybride fietsen. Hybride fietsen worden ook wel tourfietsen genoemd door het merk zelf. Een schitterend model van dit type is de Koga F3 7.0 voor dames. Wil je liever een degelijke fiets voor een wat lagere prijs? Dan kun je eens kijken tussen de Koga F3 modellen daaronder, zoals de 5.1 en de 2.1.

Ons advies: maak een proefrit op verschillende Koga Damesfietsen

Een Koga damesfiets koop je niet zomaar. De kwaliteit van de fietsen stelt je in staat om er vele (tientallen) jaren fietsplezier mee te beleven. Daarom is het belangrijk dat je graag op jouw nieuwe Koga fietst en dat de fiets écht bij jou past. Ga daarom altijd eerst proeffietsen is ons advies! De verschillen op papier (of in prijs) kunnen nog zo groot zijn, alleen door zelf te fietsen ervaar je het verschil en zal je uitkomen bij een fiets die jou het beste ligt (of zit). Via onze website kun je jezelf direct inschrijven voor een proefrit. Wij zorgen dan dat de fiets van jouw keuze klaarstaat in de fietsenwinkel in Utrecht van jouw keuze. Natuurlijk stellen onze experts jouw Koga damesfiets op maat af en staan ze klaar voor een advies. Of je nu kiest voor een Koga fiets, of kiest voor een ander topmerk uit onze collectie… Voor langdurig fietsplezier kom je naar Banierhuis!

info.png Informatie over framemaat bepalen >