Koga fietsen - Banierhuis Koga fietsdealer

Koga

Koga fietsen zijn van hoogwaardige Nederlandse kwaliteit. Koop jij een Koga? Dan krijg je een levenslange garantie op het frame. Koga maakt sportieve fietsen. Banierhuis is exclusief dealer!
Lees meer
Filteren op
Type Fiets
Type frame
Merk
more... less
Maat
Wielmaat (inch)
Aantal versnellingen
Prijs
Kleur
Filter
Zoek in de blog

Er zijn 25 producten.

Overzicht van 1-24 of 25 item(s)
Koga F3 6.1 heren kopen bij Banierhuis, de grootste Fietsenwinkel in Utrecht.
Korting
-€ 250,00

Koga F3 6.1 heren

Normale prijs € 1.949,00 Prijs € 1.699,00

SUPERDEAL. OP is OP

Overzicht van 1-24 of 25 item(s)
Koga

Koga fietsen in alle soorten

De fietsen van Koga staan allemaal bekend om hun kwaliteit. Stuk voor stuk. Het bedrijf leverde niet voor niets de racefietsen aan voor het professionele wielerteam van Skil-Shimano. Alle kennis en vaardigheid passen zij toe op iedere fiets die het bedrijf maakt. Dat zijn veelal fietsen met een sportief karakter zoals stadsfietsen, trekkingfietsen, racefietsen of e-bikes. Welk type fiets je ook koopt, met Koga haal je een fiets van topkwaliteit in huis.

Koga Miyata – de frames

Hebben we het over een Koga, dan kunnen we alleen maar spreken van topkwaliteit. Vroeger werkte het bedrijf samen met het Japanse bedrijf Miyata. Zij leverden de frames van topkwaliteit aan. Koga heeft deze vaardigheid inmiddels zelf in huis gehaald. Ze maken de frames nu zelf, gewoon in Nederland. Oerhollandse degelijkheid. En dat de frames van minstens zo goede kwaliteit zijn, bewijst Koga door een levenslange garantie op het frame te geven. Eens een Koga, altijd een Koga. Je komt er simpelweg niet meer vanaf...

Koga kopen? Een jaar gratis onderhoud

Ook wij zijn overtuigd van de kwaliteit van Koga. Bij aankoop van een Koga fiets krijg je namelijk een jaar lang onderhoud helemaal gratis en volledig voor rekening van Banierhuis. Kom langs bij een van onze vestigingen voor een advies op maat, of meer informatie. Natuurlijk kun je al jouw vragen ook stellen via de webshop.

Het grote aanbod Koga fietsen

Bij Banierhuis vind je onder meer de volgende type Koga fietsen:

Banierhuis exclusief dealer van Koga

Banierhuis is in Nederland aangewezen als exclusief dealer. Daar zijn wij eigenlijk best trots op. Zoiets word je niet zomaar. Het betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die het merk stelt aan haar dealer. Daarom ben je voor de aankoop, het onderhoud en reparaties van Koga fietsen bij Banierhuis aan het juiste adres. Boek nu een proefrit in en ervaar de kwaliteit van een Koga zelf. Tot snel.

info.png Informatie over framemaat bepalen >