Sparta herenfietsen

Sparta Herenfietsen

Sparta Herenfietsen zijn van degelijke én betaalbare kwaliteit. Het Nederlandse bedrijf produceert al sinds 1917 fietsen. En dat doen ze totaal niet onverdienstelijk. Bovendien is Sparta voorloper als het gaat om elektrische fietsen. De kwaliteit en het innovatievermogen schemeren in al hun modellen door!
Lees meer
Sparta herenfietsen

Sparta herenfietsen voor iedereen

Herenfietsen van Sparta worden al meer dan 100 jaar met liefde en passie gemaakt. Het bedrijf produceert kwaliteit voor een heel schappelijke prijs. En Sparta loopt ook nog eens voorop wat betreft nieuwe concepten, een net iets andere toepassing van materialen en schitterende innovaties. Sparta was niet voor niets het eerste fietsmerk dat een elektrische fiets op de markt bracht. Dat gebeurde in 1998. Maar niet alleen voor elektrische fietsen, ook voor tal van andere fietsen, ben je bij Sparta aan het juiste adres. Voor iedere man is er wel een geschikte Sparta herenfiets te vinden, afhankelijk van het gebruik. Banierhuis helpt jou graag met zoeken!

Draagvermogen én comfort? Sparta herenfietsen met transportmogelijkheid

Sparta herenfietsen zijn er in verschillende modellen, passend bij jouw wensen. Gebruik je jouw nieuwe, of tweedehands, Sparta fiets het liefst voor kleinere stukken van en naar de stad? En wil je dan het liefst ook nog een rek voorop je fiets zodat je wat grotere en zwaardere objecten zonder moeite mee kan nemen? Dan is een transportfiets echt ideaal! Sparta transportfietsen voor heren worden gekenmerkt door een dubbele stang tussen het zadel en het stuur voor extra draagkracht. Natuurlijk mag ook een stevige bagagedrager niet ontbreken. Maar het bekendste kenmerk van dit type herenfiets is toch wel echt het bagagerek voorop de fiets. Monteer er een krat op en je hebt altijd ruimte voor de boodschappen. Zelfs een krat bier is voortaan gemakkelijk mee te nemen per fiets.

Gemak én de keuze uit verschillende modellen?

Ook voor fietsliefhebbers die houden van wat extra gemak, hebben Sparta en Banierhuis een ideale oplossing… Elektrische fietsen van Sparta! In 1998 ging Sparta de boeken in als de eerste producent die een elektrische fiets op de markt bracht. Nog steeds is het merk een belangrijke speler op de markt van elektrische fietsen! Niet alleen omdat Sparta vaak nieuwe innovatieve snufjes uitbrengt, maar ook omdat de elektrische variant van de Sparta herenfietsen een prima prijs-kwaliteitverhouding kennen. Waar je je fiets ook voor wilt gaan gebruiken, de kans is groot dat er een elektrische Sparta herenfiets is die bij jouw fietsgedrag past. Wil je bijvoorbeeld een fiets kopen voor naar de stad, korte afstanden naar de werk en zo nu en dan naar de sportclub? Een e-bike stadsfiets biedt dan uitkomst. Ga je liever voor langere ritten? Moet je dagelijks meer dan 30 á 40 kilometer fietsen naar je werk? Dan is een elektrische hybride fiets hetgeen je zoekt. En overbrug je deze afstanden het liefst binnen no-time? Kijk dan eens tussen de extra snelle hybride varianten: highspeed e-bikes!

Kom langs voor een proefrit op jouw nieuwe Sparta herenfiets

Heb je een mooie Sparta herenfiets gezien in onze webshop? Dan kun je die direct bestellen, maar je kunt er ook eerst een proefrit op maken. Hierdoor ervaar je goed het verschil en kom je tot de meest geschikte fiets voor jouw persoonlijke gebruik. Maak hiervoor een reservering via onze webshop door naar jouw favoriete fiets te navigeren. Proefritten kunnen gemaakt worden bij al onze fietswinkels in Utrecht!

info.png Informatie over framemaat bepalen >